January 15, 2019

NÄITÄ EN JULKAISSUT

Aina ei voi onnistua. Tämä pätee erityisesti kuvattavana ollessa. Olen ollut kameran edessä melkein siitä asti kuin aloitin tämän blogin, eli noin seitsemän vuotta. Siitä huolimatta kameraan tulee ainakin muutama huono kuva jokaisesta kuvauksesta. Yleensä olen suoraan poistanut kaikki pilalle menneet otokset, mutta nyt olen ruvennut jättämään niistä parhaimmat talteen myöhempää käyttöä varten. Näin uuden vuoden kunniaksi ajattelin vihdoin julkaista kyseiset kuvat täällä. Itse ainakin olen oppinut nauramaan omille hassuille ilmeille, kun vielä muutama vuosi sitten halusin ne vaan mahdollisemman nopeasti pois kuvakansiosta. Laitoin myös jokaisen kuvan alle linkin postaukseen, josta löytyy sitten ne onnistuneet otokset.

IMG_1777-2
Postaus

• Yleisin epäonnistunut kuva näyttää aikalailla tältä. Silmät, joko kokonaan, tai puoliksi kiinni. Aina niin yhtä hehkeän näköistä. Tämäkin olisi ollut todella hyvä kuva, jos en näyttäisi siltä, että olisin nauttinut jotain väkevämpää.

Näitä en julkaissut
Postaus & Postaus

• Kissanpennun kanssa poseeraus ei ole aina niin helppoa. Tämän kuvaussession jälkeen mun kädet olivat ihan naarmuilla ja pieniä hampaiden jälkiä täynnä.. Kisse näyttää vielä niin pieneltä vauvalta näissä kuvissa. Ihan liian nopeasti hän kasvaa!

• Pitkät hiukset ja kova tuuli ei ole ikinä hyvä yhdistelmä varsinkaan kun yritetään ottaa kuvia. Tuona päivänä tuuli vielä ennätyksellisen kovasti, joten jouduttiin pitämään taukoja kuvien ottamisesta yllinkyllin. Myöskin sisällä joutui käydä lämmittelemässä, vaikka oli jo kesä.

IMG_8391-2
Postaus

• Joskus asu- tai asustevalinta eivät aina käy yhteen. Tässä hyvä esimerkki, että kaikki aurinkolasit eivät näytä hyvältä kameran linssin läpi. Onneksi tajusin ottaa nuo lasit pois melkein heti kuvauksen alussa, joten näitä kärpäsen näköisiä kuvia ei ole montaa. Myöskin ilme on sellainen, kuin passikuvia olisin ottanut.

Näitä en julkaissut-001
PostausPostaus

• Se aina yhtä ihana tuuli ja hiukset liimautuneena kiinni punattuihin huuliin. Naama oli sitten täynnä punaisia viivoja, kun väriä oli tarttunut myös hiuksiin ja ne osunut kasvoihin...

• Hiusten pöyhennös käynnissä parhaillaan. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin muuten täydellinen kuva, mutta jossa hiukset ovat huonosti... Ilme taas on kuin katse kaukaisuuteen ja niin elämään kyllästynyt.

IMG_8563-2
Postaus

• Mieheni aina naureskelee, kun välillä saatan pitää käsiäni tuolleen yhdessä ja hieroa niitä. Näköjään tämä on saatu myös ikuistettua kuvalle. Tuona päivänä oli myös hemmetin kylmä ja satoi lunta, vaikka oli jo kesä. Kuvat oli silti saatava, joten ei auttanut kuin vaan poseerata. Onneksi vieressä oli lämmin auto ja takki odottamassa kuvauksen päättymistä.

Näitä en julkaissut-002
Postaus & Postaus

• Katse tyhjyyteen. Näin käy joskus kun mallina oleminen alkaa jo kyllästyttää. Tämä kuvaus kesti yllättävän kauan, kun ei meinattu löytää hyvää kuvauspaikkaa. Enkä vieläkään ole noihin kuviin täysin tyytyväinen.

• Se tunne kun kasa hiuksia menee suuhun, kun tuulee niin paljon. Yritä siinä sitten sylkeä niitä ulos ja poseerata samalla. Kuvaussessio oli vielä hankalampaa, kun mallina oli myös koira. Itse kuvauspaikalle, joka oli keskelle jokea, sai astella varovasti kiviä pitkin Kentsu sylissä. Onneksi kuvista tuli sen verran kivoja, niin pieni vaaran tunne palkittiin lopulta.

IMG_9437-2
Postaus

• Jo liian tutuksi tullut painajaismainen kombo eli tuuli ja hiukset suussa part 3. Tämänlaisia kuvia löytyy ihan liian paljon.

Näitä en julkaissut-003
Postaus & Postaus


• Välillä pitää antaa ohjeita kuvaajalle ja yleensä näytän siltä että sähisin sanat suusta tai muuten vaan olisin äkäinen.

• Tämä on juuri se ilme, jolla katson myös miestäni kun hän tekee jotain tyhmyyksiä. Hassua, että se on saatu ikuistettua myös kameralla, sillä kuvanottamishetkellä yritin vain hymyillä. Kärsin näköjään myös kuuluisasta Resting bitch face -syndroomasta. :D
  IMG_6934-2

• Näiden kuvien ottamisaikaan aurinko paistoi juuri kohti kasvoja, joten suurin osa kuvista näytti tältä. Jotkut kuvat yritettiin ottaa silleen, että kasvot ovat puoliksi varjossa, jotta en siristäisi silmiä joka kuvassa. Onneksi maisema on sen verran upea, että se vie kaiken huomion pois mun naamasta.

No comments:

Post a Comment