January 02, 2019

PUHELIMEN PERÄLTÄ - JOULUKUU

Luurin läpi - joulukuu-008

1. Lenkit tämän herran kanssa <3 Meinattiin mennä vielä samana päivänä hiihtämään ensimmäistä kertaa tänä talvena, mutta latuja ei oltu vielä korjattu lumimyräkän jälkeen..

2. Meidän nätti ensimmäinen joulukuusi! Aluksi tuo kuusi näytti ihan liian harvasti oksaiselta, mutta kun sen koristeli, niin siitä tulikin oikein sievä. Mietin vielä, että tuleeko nuo pallot edes riittämään tuohon, mutta murehdin näköjään turhaan. Tänään raivasin kuusen pois odottamaan seuraavaa joulua ja nyt olkkari näyttää niin pimeältä ja avaralta..

3. Pidettiin pikkujoulut/vanhempien tapaaminen täällä meidän kotona. Vihdoin saatiin hyvä syy ostaa erilaisia juustoja, sillä meillä kahdella ei olisi nuo kaikki uponneet massuihin.

4. Kisse on nyt ruvennut istumaan tuolleen useammin ja aina se vaan näyttää yhtä hassulta.. :D

Luurin läpi - joulukuu-009

1. Käytiin pyörähtää joulumarkkinoilla ja mun ostoslistalla oli pelkästään ovikranssi. Monet kojut möivät niitä, mutta vaan yksi pisti lopulta mun silmään ja pakko se oli sitten ostaa. Samalla reissulla löytyi myös pari joululahjaa ja avopuoliso osti itselleen tossut.

2. Meidän talon pihaan oli ilmestynyt ihana lumesta tehty talo ja joulukuusi. Tälläiset pienet asiat jaksaa aina piristää päivää!

3. Kentsu-poro <3 Reppana vaan jähmettyi yhteen paikkaan seisomaan, kun puettiin tuo puku hänelle. Toisen kerran hän sitten riehu tuo päällä ulkona ja päätti pissiä suoraan puvun helmaan... :D

4. Siinä se ovikranssi on! Niin nätti ja ihmeen halpa.

Luurin läpi - joulukuu-010

1. Kun jo sanoin edellisessä postauksessa, että pukki oli tuonut paljon lahjoja, niin tarkoitin todellakin paljon!

2. Oon joskus pienenä pelannut vaan sellaisella mini biljardilla ja olin aika hyvä siinä. Ton isomman version kanssa tilanne on ihan toisin.. Aluksi nuo kepitkin tuntuivat ihan liian painavilta ja löin aina huti palloihin. Nyt peli alkaa sujumaan jo vähän paremmin, joten taitaa hiljaa hyvä tulla.

3. Jokavuotinen pulkkamäki reissu! Aina niin yhtä kivaa puuhaa, vaikka seuraavana päivänä paikat ovatkin hellänä. Näin vanhempana ne pienimmätkin pomput tuntuvat, jos ei heti, niin ainakin viimestään seuraavan päivän. Itse myös makasin yhden mäen alla, kun suonta rupesi vetämään liukurista lentämisen jälkeen..

4. En aio tehdä erillistä postausta saamistani joululahjoista, joten tässä näkyy jo suurin osa niistä. Jotkut aion esitellä täällä tarkemmin vähän myöhemmin. Niin ihania lahjoja sain tänäkin vuonna!

Luurin läpi - joulukuu-011

1. Keilaamassa perheen kesken! Varattiin meidän kahdeksan hengen poppoolle kaksi rataa tunniksi. Aika kului kuin siivillä tosin mua ainakaan ei haitannut, kun loppu puolella peli alkoi sujumaan niin huonosti mun osalta.. :D

2. Vihdoinkin yksi ilta mulle jäi omaa aikaa, joten pistin heti uuden pelin tulille. Peliä tosin kerkisin pelata vain jonkun tunnin, mutta tylsältä se ainakin vielä vaikuttaa. Saa nähdä muuttuuko mieli kun pelaan vähän eteenpäin.

3. Uuden vuoden vietto aloitettiin ensin Amarillossa burgereiden parissa. Yhtä hyvää niin kuin aina!

4. Täytyy myöntää, että tämän vuotinen ilotulistus oli aikamoinen pettymys ainakin mulle. Rakettien ammunta aloitettiin jo illalla kuuden aikaan ja suurin osa raketeista olivat niin alhaalla, ettei niitä vähän kauempaa edes näkynyt. Vain muutama isompi raketti ammuttiin ja koko show oli ohi vain parissa minuutissa. Ympäriltä muilta ihmisiltä kuului myös kommenttia, että "siinäkö se oli", joten en tainnut olla ainoa joka joutui pettymään.

No comments:

Post a Comment