January 08, 2019

PÄIVÄ BOMBASSA

IMG_0595-2

Otetaan pieni takaisinheitto viime lauantaihin, jolloin tehtiin päivän mittainen reissu Nurmekseen. Lauantaiaamu starttasi hyvin hitaasti, sillä yöunet eivät olleet mistään parhaasta päästä ja olisi tehnyt mieli vaan jäädä peiton alle jatkamaan unia. Oltiin kumminkin jo tunti myöhässä aikataulusta, joten ei auttanut muu kuin vaan nousta ylös ja ruveta valmistautumaan lähtöön. Tien päällä oltiin vähän yli puolen päivän aikaan, jolloin parin tunnin ajomatka sai alkaa.

Perillä oltiin reilusti vielä valoisan aikaan, joten otin nopeasti muutamat kuvat ulkoa ennen kun mentiin sisälle kahvittelemaan takkatulen ääreen. Istuttiin vielä hetki siinä ennen kun siirryttiin ravintola Trattoria Pielisen puolelle.
Ruokalistaa ei pitkään tarvinnut selata, kun molemmille löytyi jo mieleiset annokset. Mies otti itselleen margherita pizzan ja minä paahdettua ankanrintaa muiden lisukkeiden kanssa. Annos olisi muuten ollut taivaallinen, mutta kauan maistamista odotettu tryffelirisotto ei ollutkaan ihan mun makuun. Pitkään olen vielä yrittänyt suostutella tryffelipastan tekemistä meillä kotona, mutta onneksi mies ei ole siihen suostunut...
Syömisen jälkeen tehtiin vielä pikainen pyörähdys pikkukylän Alkoon ennen kylpylään menoa. Mun annoksen kanssa suosittelema viini oli parasta mitä olen tähän mennessä maistanut, joten pakko oli käydä hakemassa kotiin pieni matkamuisto. Vatsat kerkesivät vajuta viinin hakureissun aikana, joten siirryttiin sieltä suoraan Bomban kylpylän puolelle. Siellä vierähti ainakin kolme tuntia pelkästään rentoutuessa altaissa ja saunoissa. Pukukoppien puolelle mentiin vasta vähän ennen kylpylän sulkemisaikaa, eikä varmaan muutenkaan oltais jaksettu olla siellä pidempään. Seuraavaksi alkoikin menomatka takaisin kotiin.

Tykkäsin Bomban kylpylästä, mutta en ehkä valitsisi sitä toisen kerran rentoutumiskohteeksi. Kylpylä oli iso ja siellä oli monipuolisesti altaita, niin isoja kuin pieniä, sekä myös saunoja oli moneen lähtöön. Paikka on kumminkin suunnattu myös lapsiperheille, joten sellaista kunnon hiljaista rentoutumista ei sieltä saanut, kun vaan korkeintaan ulkona paljuista. Itse siis valitsisin ennemmin esimerkiksi Kolin spa:n, jos etsii sellaista oikeasti hiljaista paikkaa pelkästään rentoutumiseen. Jos mukana menossa on myös lapsia, niin silloin suosittelen ehdottomasti tuota Bomban kylpylää, sillä sieltä löytyy muunmuassa myös vesileluja täynnä oleva iso allas.

Kaiken kaikkiaan taas on yksi kiva kylpyläreissu takanapäin ja suunnitelmissa on jo seuraava. Ihanaa tiistai-iltaa teille! :)

IMG_0585-2
Bomba IMG_0591-2 Bomba-001 GOPR0025-2

No comments:

Post a Comment