May 24, 2018

Our new baby boy!

IMG_2208-3

Tälläinen rääpäle meille kotiutui noin viikko sitten ja herra on sopeutunut uuteen kotiin paremmin kuin hyvin. Vielä pientä kinaa on vanhemman kissan välillä, mutta suurimmalta tappeluilta ollaan onneksi vältytty. Pikkuinen ei vielä tajua, että ne kynnet ovat terävät ja ja ne lelut ovat sitä leikkimistä varten. Vaikka ne jalat ja kädet näyttävätkin herkullisilta, niin niitä ei saa purra. Ekoina päivinä myös Mörrin häntä näytti purulelulta... Siitä ei seurannut kun vaan sähiseviä kissoja.
Myös nukkuminen on jäänyt lyhyeksi varsinkin ekoina päivinä, kun pennulla riittää sitä virtaa myös keskellä yötä. Nyt onneksi tilanne on vähän rauhoittunut ja saadaan nukkua yömme rauhassa ilman herättelyä. Toki myös näillä helteillä on ollut osuutta asiaan ja siksipä ollaan nukuttu parvekkeella viileässä muutama yö. Ai että odotan niitä vesisateita ja ukkosia, niin pääsisi edes omaan sänkyyn takaisin yöksi.
Herralle oli yllättävän vaikea keksiä sopiva nimi, mutta pienen mietinnän jälkeen päädyttiin antamaan hänelle nimeksi Kisse, kuten oltiin jo aiemmin sitä mietitty. Kisse on ihan vaan maatiainen ja tällä hetkellä noin 12 viikkoinen riiviö. Vaikka häneen meinaa mennä välillä hermot ja suihkupulloa tulee käytettyyn ihan urakalla torumiseen, niin en luopuisi tästä karvapallosta enää mistään hinnasta! <3

Kisse IMG_2274-2 IMG_2134-2

2 comments:

  1. Voi kun on suloinen. Samaa näköä kuin meidän pennussa :)

    ReplyDelete