December 01, 2018

Joulukuun eka

IMG_9541-2

Ihan liian nopeasti tämä aika vierähtää. Tuntuu, että vasta viimeisetkin lehdet karisivat puista ja päivät alkoivat muistuttaa loputonta yötä. Onneksi saatiin tasan viikko sitten tänne Joensuuhun kunnon lumipyry ja vieläkin maa on aivan valkeana. Mun puolesta tämä lumi saisi pysyä maassa sinne kevääseen asti ja sitä ennen saisi sitä tulla kasa lisää.

Tänään on ollut oikein tuottoisa päivä ja sain ruksata monta kohtaa pois ostoslistasta. Eniten mun sormet syyhyää päästä meidän ensimmäisen joulukuusen kimppuun, eikä paketoiminenkaan kuullosta hullummalta kun vihdoin löysin kivoja lahjapapereita. Nyt kun pursuan iloista energiaa ja mieli on korkealla, niin listasin alas kaikki ne asiat, jotka saavat miut heti paremmalle mielelle. Joten hymyn huulille saavat huonoimpinakin päivinä muunmuassa nämä asiat...

Asukuvat-002

... ensilumi! Itse asiassa nämä kuvat ovat otettu juuri tasan viikko sitten, kun satoi ensilumi joka tuli jäädäkseen. Enää tämä kaamos ei haittaa, kun on vaan lunta tuomassa valoa.

... opittu uusi taito; ajaa pyörällä myös talvella. En ollut koskaan aiemmin koskenut pyörään talvisin ja yksi päivä töihin lähtiessä päätin vain kokeilla ajamista. Kertaakaan en ole vielä kaatunut, joten taitaa fillari pysyä mun kulkupelinä tästä edes läpi vuoden.

... helmikuuhun asti jatkettu työsopimus. Kerkisin jo stressata rahatilannetta varsinkin näin joulun alla, mutta onneksi kaikki kääntyi parhain päin ja sain kaksi kuukautta lisää aikaa etsiä uutta työpaikkaa tilalle.

IMG_9589-2

... täydellisesti onnistuneet microblading kulmakarvat. Kävin vahvistamassa mun kulmat vuoden jälkeen viimeisestä käynnistä. Tällä kertaa halusin mun kulmista hiukan paksummat varsinkin kulmien alusta, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Tulipahan ainakin kivunveroiset kulmakarvat. :D

... ensimmäisen joulukuusen pystyttäminen kotiin. Kuten jo mainitsin, niin ostettiin tänään meille ensimmäinen joulukuusi. Ollaan tällä hetkellä vielä mun äidin luona, joten kuusen kimppuun pääsen vasta maanantaina. En vaan malttaisi odottaa!

... täydellisten joululahjojen keksiminen/löytäminen. Tänä vuonna aloitin lahjojen miettimisen ja myös hankkimisen hyvissä ajoin, jotta välttyisin niiltä viime minuutin huti ostoksilta. En malttaisi odottaa jouluaattoa, sillä olen aika varma, että lahjojen saajat tulevat ilahtumaan niistä.

Asukuvat-001

... jouluiseksi koristeltu koti. Melkein jokaista ikkunaa koristaa valot ja punaisia yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Vielä kun kuusen pystytän olkkarin nurkkaan ja lahjat paketoin kuusen alle, niin alkaa meidän joulukoti olla valmis.

... vasta paistetut jouluherkut ja varsinkin glögi. Tälläkin hetkellä syön juuri paistettua joulutorttua glögin kera. Niin hyvää pitkästä aikaa!

... ja ennen kaikkia joulunaika! Kaupunkia koristaa jouluvalot, kaupat pursuavat joulujutuista, joululaulut säestävät ostoksia tehdessä, nopeasti lähestyvä vuoden kohokohta eli jouluaatto, ähkyä oloa ja perheen kesken vietettyä aikaa lupaava joulupäivä, mun kohdalla ainakin uuden videopelin tykitystä täynnä oleva tapaninpäivä ja viimeiseksi vielä rakettien paukkeinen uusivuosi. Kukapa ei joulunajasta tykkäisi. Itse ainakin nautin tästä täysillä!

IMG_9747-2

Takki Shein - Farkut New Yorker - Neule New Yorker - Huivi Cubus - Pipo Gina Tricot - Kengät Ugg Australia

No comments:

Post a Comment