December 05, 2018

November through phone

November through phone-006

1-4. Meidän Ikean reissulta lähti taas monta sinistä säkkiä mukaan ja ajattelin, että tämä jäisi viimeiseksi reissuksi vähäksi aikaa. Kotiin tullessa mieleen rupesi tulemaan miljoona muuta sisustus tavaraa, joita vielä tarvittaisiin meidän kämppään. Ostoslistassa on muunmuassa kallis uusi tv-taso ja kasa kehyksiä julisteille, jotka tilasin blackfriday:nä alennuksesta. Näillä näkymin seuraava Ikean visiitti on tiedossa viimestään helmikuussa. Siihen asti saadaan katsella tyhjää ammottavaa olkkarin seinää ja kaikesta elektroniikasta täyden ja törkyisen näköistä tv-tasoa...

November through phone-007

1. Vihdoin sain mun kampauspöytään valot, joista olin haaveillut pidemmän aikaa. Nämä löytyivät täysin sattumalta Ikeasta ja yksi paketti (jossa on neljä valoa) maksaa noin 14 euroa. Pakkauksessa mukana tuli niin ruuvit kuin kaksipuoliset tarrat valojen kiinnittämiseen. Itse kiinnitin ne tarroilla ja hyvin ovat tähän asti pysyneet paikoilla.

2. Käytiin kuuntelemassa vähän rock-musiikkia Unholy Winterfesteillä. Omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti Amorphis!

3. Ensilumi 

4. Ajattelin, että kun istutan yrtit omaan lootaansa, niin en enää tarvitse ostaa niitä kaupasta... Kuinka väärässä olinkaan. En oikein tiedä mikä meni pieleen noiden istuttamisessa, mutta ei noista ainakaan ruuanlaittoon ole. Avopuolison mielestä saisin heittää nuo jo roskiin, mutta ajattelin pitää niitä vielä muutaman päivän, jos ne vaikka lähtis siitä uudestaan kasvamaan... :D

November through phone-008

1. Kaverin kanssa herkuttelemassa. En tule varmaan koskaan kyllästymään tuohon Houkutuksen mokkahovi-kakkuun. Aivan paras kakku ikinä!

2. Mun uudet ihanat kulmat! Kävin vahvistamassa microbladingin ja tällä kertaa halusin kulmista hiukan vaaleammat ja paksummat. Lopputuloksesta tuli just sellaiset kun halusin, enkä voisi olla näihin enempää tyytyväinen!

3. Lenkit aurinkoisella talvisäällä tämän herran kanssa 

4. Paistoin äidin luona ollessa meille ekaa kertaa tänä vuonna joulutorttuja. Näitä voisin syödä vaikka kuinka paljon ilman pelkoa kyllästymisestä!

No comments:

Post a comment