December 19, 2018

Viisi yötä jouluun

IMG_0075-2

Viimeisiä päiviä viedään. Onneksi itse saan jo huokaista helpotuksesta, sillä kaikki jouluvalmistelut on jo tehty. Enää huomenna ja perjantaina olen vielä töissä ja sitten pääsen minäkin ansaitulle "joululomalle".
Ensimmäisenä lomapäivänä eli lauantaina on suunnitelmissa viettää ennenaikaista joulua avopuolison mummin luona. Illalla mennään sitten mun äidin luokse istumaan iltaa ja syömään vasta tehtyä kinkkua. Sunnuntaina ajattelin ottaa vielä Kentsusta jouluiset kuvat, kun löysin yhden söpön asun hänelle ja jossain vaiheessa pitäisi vielä joulusiivouskin tehdä. Siinäpä tämä viikko jo vierähtääkin nopeasti ja heti maanantaina onkin jo aatto. Jäi muuten harmittamaan kun ei lähetetty tänä vuonna joulukortteja, nyt kun niitä ideoita olisi tullut mieleen. Pitää siis ensi vuonna olla sitten ajoissa liikenteessä niiden kanssa. Nyt romahdan sohvalle kainaloon jatkamaan Walking Deadin katsomista iltavuoron jälkeen. Alle listasin vielä kasan jouluaiheisia kysymyksiä vastauksien kera. Oikein rentouttavaa keskiviikko iltaa teillekin! :)

Mielessä joulu

Joulu kotona vai jossain muualla? - Mummolassa Outokummussa! Aina ollaan koko perheen voimin kokoonnuttu sinne (yhtä joulua lukuunottamatta), eikä joulu tunnu samalta jossain muualla.

Rennot vai hienommat vaatteet jouluna? - Jotain siltä väliltä. Tykkään laittautua aina päiväksi ja sitten illalla saunan jälkeen puen rennot vaatteet päälle.

Suosikki ja inhokki jouluruoka- tai herkku? - Suosikki ruoka on varmaankin porkkanalaatikko. Tekee jo nyt mieli sitä ihan sikana, kun vaan kerran vuodessa sitä syön. Inhokki on ehdottomasti lanttulaatikko!

IMG_9903-2

Suosikki joulutuoksu? - Piparin tuoksu!

Joulun suosikkileffa top 3? - En ole koskaan ollut joululeffojen fani, mutta useamman kerran on tullut katsottua The Grinch, Yksin kotona 1 ja 2.

Suosikki ja inhokki joululaulu? - Joululaulutkaan eivät ole koskaan olleet mun mieluisia, mutta jos joku suosikki on valittava, niin ehkä Petteri Punakuono (laulan sitä joskus Kisselle, kun hänen nenä vaihtaa aina väriä vaaleanpunaisesta punaiseen). Inhokki laulu on varmaankin Ariana Granden Last Christmas, koska en voi sietää hänen lauluääntä... :D

Aineeton lahja vai tavaralahja? - Molemmat käy, mutta on aina kivempi saada avata paketteja, kun ei tiedä yhtään mitä niissä on.

Mielessä joulu-001

Mitä toivot tänä vuonna joululahjaksi? - Toivon mm. uuden pleikka pelin Red Dead Redemption 2, rengasvalon kuvaukseen niin hermot eivät enää pala tähän pimeään aikaan vuodesta, uudet nahkahansikkaat mun entisten tilalle jotka hävitin, sekä Marimekon räsymatto mukeja ja kulhoja.

Paras joulumuisto lapsuudestasi? - Varmaankin se kun olin pienenä joskus joulun aikaan vetänyt itkupotkuraivarit Tokmannilla, kun olisin halunnut yhden kissa pehmolelun. Iskä joutui lähtee hakemaan sitä vielä samana iltana kaupasta, kun itku ja potkiminen jatkui vielä kotonakin. Seuraavana päivänä äiti sanoi, että mua odottaa eteisessä lahjapaketti ja sieltä paljastui juurikin se pehmo kissa. Kissa sai nimeksi Katti Karvajalka ja siitä tuli mun rakkain pehmolelu, joka on mulla vieläkin! <3

Parasta joulussa? - Tunnelma, se että perhe on taas koossa, ehdottomasti ruoka, valehtelisin jos en sanoisi että lahjat, niin niiden antaminen, kuin saaminen ja sanoinko jo että ruoka?

IMG_0139-2

No comments:

Post a Comment