September 30, 2018

Nämä ilahduttaa juuri nyt

IMG_8311-2

Näin pimeän ja varsinkin sateisen syksyn aikaan alkaa hiipimään se kuuluisa syysmasennus, eikä tällöin energiaa tunnu olevan enää mihinkään. Syksy olisi muuten kaikinpuolin paras vuodenaika, mutta jatkuva vesisade alkaa ärsyttämään pakostikin jossain vaiheessa. Varsinkin kun vettä saattaa lorottaa koko päivän. Iltaisin saa mun puolesta sataa vaikka kaatamalla ja se luokin mun mielestä kivan tunnelman syysiltaan, mutta päivällä kun pitäisi käydäkin jossain, ei kaatosade oikein innosta lähtemään minnekään.
Itselläni on kumminkin aina tapana ajatella asioiden positiivisia puolia ja siksi teinkin tänne listan asioista, jotka ilahduttavat mua juuri nyt. Vaikka pimenevät illat ovat vasta tekemässä tuloaan, vesisadetta on luvassa paljon lisää ja lämpömittarin lukemat alkavat mennä uhkaavasti kohti miinus asteita, niin mulle saa hymyn huulelle muun muassa nämä asiat...

Utransaari-003

... aurinkoiset syyspäivät! Tällä viikolla niitä on ollut tasan kaksi kappaletta ja ai että kun ne on saanut mielen edes hetkeksi taas vireelle. Nämä kuvat ovat otettu juuri silloin ekana päivänä, kun aurinko paistoi ja lämmitti juuri sopivasti muuten kylmää syyspäivää. Tämänlaisia auringon täytteisiä päiviä saisi olla syksyllä paaljon enemmän.

... ruska-aika! Luonto on mun mielestä kauneimmillaan silloin kun lehdet alkavat muutamaan väriä ja pikkuhiljaa tippumaan maahan. Silloin tekisi mieli olla koko ajan kamera kädessä ja räpsiä kuvia kansiot täyteen.

... kaksi kuukautta ilmaiseksi kestävä Viaplay! Tämä on ollut monien tylsien iltojen pelastaja ja isona positiivisena yllätyksenä heidän valikoimassa on 24 ja 24: Live another day - minisarja. Tällä hetkellä ollaan menossa kolmannessa tuotantokaudessa ja ilmaista kokeiluaikaa on jäljellä enää pari viikkoa. Näillä näkymin taidetaan jatkaa sen tilausta, että saadaan katsottua kaikki jaksot. Voin ihan hyvin maksaa kympin siitä, että nään mun supermiestä jatkossakin!

IMG_8366-2
Utransaari-002

... halloween! Mun lemppari juhlapäivä heti joulun jälkeen. Tosin tänä vuonna perinteiset halloween juhlat taitavat jäädä meiltä välistä, mikä vähän harmittaa mua, koska olisin halunnut pukeutua tänäkin vuonna. Ajattelin sitten tehdä kaikkea muuta halloween aiheista tänne blogiin, mikäli vaan kerkiän.

... mahdollinen tuleva Helsinki viikonloppu. Mulla on ollut viime vuosina tapana käydä kerran vuodessa pääkaupunkiseudulla pyörähtämässä, joten tätä voisi alkaa kutsumaan jo perinteeksi. Tällä kertaa oltaisiin siellä kokonainen viikonloppu ja ohjelmassa olisi ainakin luvassa Serenassa uimista ja shoppailua.

... todella hyvät kirpparilöydöt! Mulla olikin jo ostoslistassa uusi sohvapöytä, joka olisi tällä kertaa musta ja pyöreä ja arvatkaa vaan minkä bongasin kirpparin huonekalu puolelta. Hintaa sillä oli vaan naurettavat neljä euroa, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä sen ostopäätöstä. Samalla reissulla löysin myös pitkään haaveilemani valkoisen farkkutakin, jolla oli hintaa myös neljä euroa.

IMG_8239-2 Utransaari-001

... iltaa säestävä kaatosade! Mikä sen tunnelmallisempaa, kun on sängyssä odottamassa unta ja ulkona kuuluu sateen ropina ikkunaa vasten. Mulla ainakin uni tulee hetkessä, jos vaan malttaa nukahtaa, eikä jää vaan nauttimaan tunnelmasta.

... hyvin varmaksi vihdoin saatu työpaikka, joka tuli muuten tarpeeseen! Sen ansiosta kaikki rahahuolet katoavat ainakin vähäksi aikaa, eikä tarvitse ruveta laskemaan joka senttiä mihin pistää. Saan myös vihdoin sisustaa tämän kämpän valmiiksi, jos se on edes mahdollista, kun mieli muuttuu koko ajan ja uutta hankittavaa ilmestyy vaan ostoslistan perään.

... tuoksukynttilät ja tunnelmavalot! Parasta on illan pimentyessä saada laittaa kynttilät palamaan ja kaiken näköiset valoviritelmät päälle. Meillä niitä on tällä hetkellä vain muutama, joten kai tässä pitää lähteä ostoksille lähi päivinä. Huomenna onkin lokakuu, niin eikös kohta niitä jouluvaloja saa viritellä jo ikkunoihin :D

IMG_8316-2

Takki Rukka - Farkut Bikbok - Neule Seppälä - Kengät Timberland 

No comments:

Post a comment