September 02, 2018

Summer memories'18

Kalenteri on vaihtunut jo syyskuun puolelle, joten tässä vaiheessa voi jo heittää hyvästit kesälle yli puoleksi vuodeksi. Kuten otsikosta voi jo päätellä, niin taas on aika käydä kesän tehtävälista läpi ja saa alkaa raaputtamaan ylös jo syksyn ja talven suunnitelmia. Tällä kertaa en ole täysin tyytyväinen raksien määrään, tosin ei noita tehtäviä ollut edes paljoa, jolloin määrä näyttää vaan pieneltä. Joka tapauksessa tämä kesä oli oikein ihana, vaikka monesti helleaallon aikaan toivoinkin jo sen päättyvän, niin nyt saa hyvillä mielin suunnata katse kohti syksyä ja pian tulevaa talvea.
Tältä näytti mun kesä!

Kesä-006

TÄNÄ KESÄNÄ:

( ) Käyn jossain vesipuistossa. (Tämä jäi harmittamaan, sillä olisin pitkästä aikaa halunnut käydä Visulahdessa.)

( ) Teen päivän reissun Kalliojärvelle. (En tiedä mistä tämän paikan nimen bongasin kun tätä listaa tein, sillä kun rupesin googlettamaan ajattelemaani paikkaa paremmin, niin en enää löytänytkään sitä.)

(X) Katselen auringonlaskua. (Monta auringonlaskua tuli ikuistettua, niin omalta parvekkeelta, kuin ihan ulkonakin.)

( ) Leikin vesisotaa pyssyillä tai palloilla. (Lasketaanko järvessä vesileikit? I didn't think so...)

(/) Kokeilen golfia ensimmäistä kertaa. (Lasketaanko minigolf? En tiennytkään, että kuka tahansa ei voi mennä ihan oikealla golf radalle palloja lyömään...)

(X) Käyn pelaamassa tennistä. (Tämä laji on niin paljon hankalampi kuin miltä näyttää! Taidan pysytellä vanhassa tutussa sulkapallossa.)

(X) Testaan Wanhan aitan pizzat. (Olivat todellakin kaiken hehkutuksen arvoisia!)

( ) Teen reissun Powerparkkiin. (Noup.)

(X) Kokeilen ensimmäistä kertaa jousiammuntaa. (Tämä oli niin siistiä! Pitää ensi kesäksi ostaa oma vastakaarijousi, niin pääsee uudelleen kokeilee.)

( ) Vietän päivän Superparkissa. (Enemmän kun paikkaan perehdyin, niin ei se vaikuttanut enää niin siistiltä paikalta.)

Kesä-007

( ) Käyn seinäkiipeilemässä. (Tästä hiukan jänistin, sillä yleensä mua rupeaa huippaamaan kun katson alas korkealta esimerkiksi meidän parvekkeelta...)

(X ) Käyn ottamassa lisää mustetta iholle. (vihdoin ja viimein!)

( ) Kokeilen kuntonyrkkeilyä. (Ennemmin haluaisin ehkä ihan oman nyrkkeilysäkin, mutta tuo mun avopuoliso ei ole asiasta samaa mieltä.)

( ) Käyn syöttämässä oravia. (Noup.)

( ) Maistelen ekaa kertaa Möet skumppaa. (Tämä on ollut mulla vaikka kuinka pitkään listalla, mutta koskaan en ole raaskinut tätä ostaa.)

(X) Otan paljon asukuvia. (Mun poikaystävä käski rastittamaan tämän ruudun, sillä hän on kuvannut kaikki mun tämän kesän kuvat minusta ja vissiin niitä oli ihan riittävästi... :D )

(X) Ostan söpöjä nilkkakoruja ja käytän niitä koko kesän ajan. (Niissä tuli niin nukuttua, kuin uituakin.)

(X) Sisustan meidän parvekkeen kesäkuntoon. (Tosin vieläkään täysin tyytyväinen siihen en ole.)

(X) Vietä monta aamua rannalla. (Varsinkin silloin helleaallon aikaan vietettiin siskon kanssa melkein jokainen aamupäivä rannalla.)

(/) Panostan enemmän blogiin niin sisältöön kun välineisiin. (Sisältöön kyllä, mutta välineisiin kuten uuteen objektiiviin ei ollut varaa vieläkään.)

Kesä-008

No comments:

Post a comment