August 27, 2018

My favorite beauty products

IMG_5987-2

En ole tainnut kertaakaan esitellä tällä hetkellä mulla käytössä olevia kauneudenhoitotuotteita. Blogista löytyy ennestään vaan tuotteiden arvosteluja ja suurin osa näistä tuotteista onkin näkynyt jo niissä. En siis rupea sen koommin selostamaan tuotteesta itsestään, vaan siitä miksi itse tykkään, kuinka ja milloin käytän tuotetta.

Beauty products I use

The Body Shop Vitamin E kasvojen puhdistusaine 

- Mulla on aika pintakuiva iho, joten en halua liian kuivattavaa tuotetta jokapäiväiseen käyttöön. Käytän tätä joka ilta ja aamulla pesen kasvot pelkällä vedellä. Tämä kosteuttaa ja samalla puhdistaa ihoa juuri sopivasti ilman sellaista kiristävää tunnetta iholla pesun jälkeen. Ainut mikä tuossa on ruvennut häiritsemään on sen haju.

Bio-oil

- Tämä on ihan mun lemppari tuote, jota ilman mun iho olisi vieläkin kauheassa kunnossa. Oon kolunnut läpi kaikenmaailman kosteusvoiteet, niin marketti tuotteet kun apteekki tuotteet, eikä mikään niistä ole päihittänyt tätä. Mun kaikki akne arvet katosivat noin puolessa vuodessa ja epäpuhtauksia tulee nykyisin melko harvoin. Näissäkin kuvissa mulla ei ole yhtään meikkiä nassussa, enkä olisi vielä pari vuotta sitten uskonut julkaisevan meikittömiä kuvia missään. Tätä käytän joka päivä aamuin ja illoin juuri pestylle iholle.

Beauty products I use-002

Garnier Micellar Cleansing Water

- Tämä puteli on ollut mulla käytössä monta vuotta ja vasta pari kuukautta sitten sain ensimmäisen kulutettua loppuun. Meikkaan tosin nykyään vain pari kertaa viikossa, jos sitäkään, joten tuotetta ei paljoa mulla kulu. Joka tapauksessa kaikki meikit (paitsi tietysti veden kestävät) tarttuvat yhteen vanulappuun, eikä sen kummempia aineita enää tarvita käyttää.

L´oréal Paris Eye & Lip makeup remover

- Käytän pelkästään vedenkestävää ripsiväriä, joten tämä tuote on ihan must silloin. Joskus myös jotkin huulipunat eivät meinaa lähteä pois pelkällä vedellä, jolloin tämä tuote on pelastava ritari.

Beauty products I use-003

Four Reasons moisture mist

- Mun hiukset ovat jotain karhean ja sileän väliltä, joten kaikki kosteuttavat tuotteet ovat vain tervetulleita tähän mun pehkoon. Suihkuttelen tuota melkein joka päivä, niin kuivaan, kun kosteisiin hiuksiin rauhoittamaan ja helpottamaan näiden käsittelyä.

Axe Anarchy for her bodyspray

- Mulla on tämä ollut käytössä jo monia monia vuosia, enkä ole vieläkään löytänyt tosta paremman tuoksusta ja toimivampaa tuotetta. Tykkään muutenkin enemmän suihkutettavista ja haluan, että tuoksu ei katoa ihan hetkessä.

Beauty products I use-001

Moroccanoil hiusten hoitoöljy

- Tämä on ollut mulla käytössä jo yli vuoden ja olen käyttänyt tätä melkein joka päivä aina suihkun jälkeen. Tuote on aika hintava ja itse ostin tämän ollessa alennuksessa. Mutta kuten kuvasta jo näkyy, niin tätä on vielä jäljellä runsaasti kovasta kulutuksesta huolimatta.

Beauty products I use-004

Batiste kuiva shampoo

- Rupesin vasta vähän aikaa sitten käyttämään kunnolla kuiva shampoota, eikä mikään muu merkki ole päihittänyt Batisten tuotteita. Nuo on mun mielestä aika hintavia verrattuna muihin merkkeihin, mutta kyllä sen eron huomaa sitten siinä laadussa (ja tuoksussa, joka on hurmaava!). Melkeinpä odotan aina hiuksien likaantumista, että pääsen suihkuttelemaan tuota hiuksiin.

TIGI Bead Head Masterpiece hiuslakka

- Tämäkin tuote on ollut mulla jo vuosia käytössä, eikä mikään muu kokeilemani halvempi yksilö ole päihittänyt tuota. Tuoksu, pito ja riittoisuus ovat tuossa todella hyvät, niin kerrankos vuodessa voi maksaa tuosta vähän enemmän. En siis tosiaankaan käytä hiuslakkaa muulloin kun kihartaessa tai muuta kampausta tehdessä, joka on noin kerran kuussa, jos edes sitäkään. Olen hiukan laiska laittamaan hiuksiani mitenkään tai sitten se on vaan taidon puutteesta kiinni... :D

Seven Silver Shot shampoo

- Nyt kun mulla on melko vaaleat hiukset, niin täytyy väriä ylläpitää hopea shampoolla. Tämä onkin toiminut oikein hyvin, eikä hiukset ole kauheasti kellastuneet viime värjäys kerrasta. Käytän siis tuota noin joka toisena hiusten pesu päivänä ja muulloin mulla on käytössä ihan vaan joku perus marketin shampoo.

Balmain repair mask hiuksille

- Voitin arvonnassa itselleni kolme Balmainin tuotetta, joista erityisesti tämä hiusmaski pääsi mun lemppareiden listaan. Eron huomasi jo ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen, jolloin hiuksista tuli niin silkin pehmeät ja sileät. Tuoksu on myös ylellinen ja tuotetta riittää vielä pitkälle aikaa. Tätä käytän myös joka toisena hiusten pesu päivänä ja muulloin mulla on käytössä joku perus marketin hoitoaine.

No comments:

Post a comment