August 06, 2018

July through phone

Puhelinkuvat-008

1. Kaverin kanssa katsomassa koirien agilitykisoja. Niin suloisia koiria kaikkialla!

2. Rokki viikonlopun eväät näyttivät hyvinkin paljon tältä. Tämäkin oli yhden päivän aamupala kun kotona ei ollut muuta ruokaa... :D

3. Jalkapallon finaaliottelua ja pizzaa. Itse tosin olin kiinnostunut enemmän tosta pitsasta kuin pelistä. Mua ei vaan ole koskaan urheilun katsominen innostanut.

4. Iltapäivä uinnilla. Tänä kesänä tulikin uitua ennätysmäärä :D

Puhelinkuvat-009

1. Pakko oli testata uutuus mango-meloni-vanilja pehmis. Tosin tällä kertaa jouduin pettymään. Mikään ei taida voittaa mun lemppari mango-meloni jäätelöä.

2. Hienoina rippi juhlissa <3

3. Sain mun poikaystävältä synttärilahjaksi Pandoran kaulakorun ja korvikset. Näistä tuli kertaheitolla mun lemppari korut!

4. Vihdoin pääsin testaa Wanha Aitan pitsat, joita ollaan niin kehuttu. Todellakin oli kaiken hyvän palautteen arvoiset ja vieläpä kohtuu hintaiset. Vahva suositus siis!

Puhelinkuvat-010

1. Pitkästä aikaa sulkapalloa. Tunnin kun tuolla juoksi sulan perässä niin kunnon hiki kerkisi tulla. Seuraavana päivänä sitten olikin joka paikka kipeenä. Mutta oli todellakin sen arvoista! Pakko päästä uusiksi pian, kun oli sen verran kivaa :)

2. Onnea on uudet lakanat... ja kissat <3

3-4. Vuokrattiin Kuoringalla tunniksi molemmille sup-laudat. Juuri sinä päivänä sattui vaan olemaan kova tuuli, joten sai ihan urakalla meloa eteenpäin, jos ei halunnut päätyä kiviselle rannikolle.

Puhelinkuvat-011

1. Paras kirppari löytö vähään aikaan! Juteltiin just kaverin kanssa, että tekisi mieli tilata tuo kirjasarja kotiin, niin kappas mikä iski silmää heti ensimmäisenä ja hintaa oli vaan pari euroa kappale kirjoilla. Tosin mulla on vielä Potterin viimeinen kirja vielä kesken (ja miljoona muukin kirjasarja), joten en vielä ole päässyt noita lukemaan.

2. Helle päivien pelastus! Vissiin koko Joensuusta oli kaikki ilmanjäähdyttimet loppuneet tänä kesänä, eikä kyllä netistäkään meinannut löytyä mitään suht halpaa. Jouduttiin tilaa tuo Hollannista asti ja paketin saapumisen kanssa oli hieman ongelmia, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

3. Äidin uusi lemmikki Söpö!

4. Pakko oli ostaa Kentsulle tuollainen jäähdytin panta, kun reppana kärsii sairauden takia helteestä tervettä koiraa enemmän. Onneksi nyt taitaa ilmat viilentyä.

No comments:

Post a Comment