October 08, 2018

September through phone

Puhelinkuvat-006

1-2. Kolmas päivä syyskuuta oli meidän ensimmäinen vuosipäivä! Mies toi koulusta tullessaan yllätyksenä mulle ruusukimpun ja päivällistä, tai no melkeinpä jo illallista, käytiin syömässä Local Bistro ravintolassa. Murkinat oli melko kalliita, mutta kerrankos vuodessa voi käydä vähän hienommassa ravintolassa syömässä.

3-4. Meidän mini Kolin reissu sai miut innostumaan luontokuvaamisesta entistä enemmän ja koko ajan on mielessä uusien paikkojen valloittamista. Varsinkin näin syksyn ja ruskan aikaan olisi kiva päästä vielä kuvailemaan ulos.

Puhelinkuvat-007

1. Vielä tarkeni syyskuussa uida, vaikka vesi oli jo aika hyytävän kylmää. Tosin kuuman saunan jälkeen tuonne melkein halusi mennä vilvoittelemaan.

2. Sulkkis harrastus on meillä jäänyt vähän taka-alalle muutamasta syystä. Yksi: hinnat ovat nousseet näin kesän loputtua ja kaksi: mun kunto on kohentunut jo sen verran, että mulle ei enää tule edes hiki sulan perässä juostessa. Näinpä kuntoilu on siirtynyt kotona pidettäviin hikijumppiin, joka ei maksa mitään ja jo viidessätoista minuutissa olen aivan poikki.

3. Meidän jääkaapin ovi on ammottanut tyhjää siitä asti kun muutin tänne (ja silloinkin kun täällä asui vielä avopuolison kämppis), joten päätin teetättää kasan kivoja kuvia sitä koristamaan. Noita magneetteja etsin joka paikasta, enkä meinannut löytää mieluisia, kunnes päädyin Granitin nettissivulle ja nuo pistivät heti silmään. Nyt ei enää tarvitse katsella valkeaa ammottavaa ovea, jee. :)

4. Kuumaa juomista shoppailun jälkeen. Tällä kertaa tuotteen valinta osui nappiin, kun aiemmin kahviloissa tein vain huonoja valintoja.

Puhelinkuvat-008

1. Tässä on se aiemmin mainittu meidän uusi ja ylihalpa sohvapöytä! Bongasin tämän saman pöydän Jotexin sivulta ja hintaa oli jotain kuusikymmentä euroa, joten aika halvalla sain pöydän. Tuo kansi on vaan kärsinyt kolhuja, joten sen joutuu varmaan maalaamaan tässä joku päivä.

2. Ihana syksy ♡ 

3. Ollaan muutaman kerran tehty omat ruuat itsellemme, kun makunystyrät eivät aina meillä kohtaa. Mun vakkari herkkuruoka on silloin ehdottomasti teriyakilohi, sillä toinen puolisko ei siitä tykkää ollenkaan. Niin hyvä, helppo ja suht edullinen ruoka. Tähän tarttee siis vaan lohta, riisiä, teriyaki kastiketta ja päälle ruohosipulia.

4. Tälläiset illat ovat niin mun mieleen! Koukuttava kirja, lasi viiniä, pientä naposteltavaa ja taustalla pauhaa vesisade. Tällä kombolla ei voi koskaan ilta mennä pieleen.

No comments:

Post a comment