June 27, 2018

June through phone

June through phone-006

1. Ensimmäistä kertaa rannalla tänä kesänä, eikä silloin meinannut tarjeta olla pelkissä uikkareissa. Uimisesta puhumattakaan...

2.Nätti auringonlasku. On se taivas vaan joskus niin kaunis!

3. Tänä kesänä on kyllä tullut syötyä ennätysmäärä grilliruokaa. Varsinkin kun äiti osti tuon grillin takapihalleen, niin joka kerta siellä syömässä käydessä on se ollut tulilla. En toki valita! Talvella sitä kerkiää tulla jo ikävä.

4. Minun vauvat <3 Alkaa meidän sänky käydä ahtaaksi kun neljästään siinä nukutaan...

June through phone-007

1. Mun Kentsu vauva täytti 8. kesäkuuta jo viisi vuotta. Ai että miten tämä aika menee niin nopeasti. Lahjaksi ostin hänelle koirien jäätelöä, herkku namuja ja pelin, johon piilotetaan herkkupaloja ja koira saa ne itse etsiä.

2. Lähdin yksi päivä kaupungille ostamaan itselleni vain yhtä huulipunaa, mutta pari ylimääräistäkin tarttui mukaan matkalla. Ihanaa kun vihdoin Mac:n tuotteita saa ostettua muualtakin kuin netistä tai isommilta paikkakunnilta. Näistä ajattelin tehdä erillisen postauksen kun uusia kosmetiikka tuotteita on tullut enemmän kerättyä.

3. Pitkästä aikaa ravintolassa syömässä. On nuo Amarillon burgerit aina yhtä hyviä!

4. Tilasin vihdoin meidän olkkariin tauluja Deseniolta ja en voisi olla tyytyväisempi! Tossa näkyy vaan niistä kolme, vaikka viisi yhteensä tilasin. Loput näette sitten asunnon esittely postauksessa. ;)

June through phone-008

1. Kesän ensimmäiset jäätelö treffit. Itse en osannut valita kahden pallon välillä, joten otin kahta eri makua mango-melonin ja banaani-kinuskin. Yhtä hyvää kuin muistelin! :P

2. Aina yhtä hauskaa! Ostettiin meille sarjaliput ja käytiin hurjastelemassa muutamassa eri laitteessa.

3. Paahtavan tivoli päivän jälkeen käytiin vielä saunomassa ja heittämässä talviturkit R:n äidin luona. Vielä oli vesi aika hyytävää, mutta uskalsin silti pulahtaa kokonaan.

4. Vietettiin viikonloppuna meidän luona tupareita mun perheen kesken ja pöydän antimet näyttivät tältä! Lahjaksi tuli lähinnä rahaa, jotka menevät heinäkuussa Ikean reisuun. En malta odottaa saada viimeisetkin jutut ostettua meidän kämppään!

No comments:

Post a Comment