February 26, 2017

Winter wonderland

IMG_1590

Mietin pitkään näiden Kolin kuvien kohdalla, että julkaisenko ollenkaan tällä, sillä näiden laatu ei ole mikään maailman parhaasta päästä. Oon edelleenkin vahvasti sitä mieltä, että tarvitsen sen GoPro kameran... Kumminkin tässä nää kuvat nyt on ainakin mun iloksi katseltavana.
Lähdettiin siis lauantai aamuna ajamaan aikaseen muutaman muuttujan jälkeen, johon meinasi reissu tyssätä. Alle tunnin ajomatkan jälkeen oltiinkin perillä Kolilla ja suunnattiin suoraan mun siskon kanssa hiihtolatua etsimään ja hänen miehensä meni rinteeseen laskettelee. Löydettiin sellainen 4 kilometrin lenkki johon mentiin iloisin mielin odottaen luistavaa ja tasaista reittiä. No toi lenkki oli koko ajan joko alamäkeä tai ylämäkeä, joissa molemmissa mie aina onnistuin olla turvallani. Muutenkin lumi oli pehmeää niin oli todella raskasta suksia kun ei luistanut ollenkaan. Onnistuttiin kanssa eksymään tolta reitiltä ja se oli kyllä ihan kunnollisten opasteiden puutteen syytä.
Kun onnistuttiin rämpimään itsemme pois tolta reitiltä, niin käytiin viemässä sukset autolle ja suunnattiin hissillä ylös kohti Ukko-Kolia. Siellä käytiin sitten pullakahveilla ja huilailtiin vähän aikaa. Seuraavaksi suunnattiin Kolin näköalapaikalle, jonne mentiin taas jyrkkää ylämäkeä metsän keskellä. Paikan päälle kun saavuttiin, niin meitä odotti todella huikeat näkymät. Itseäni tosin ahdisti seisoa jyrkänteen reunalla, sillä siellä ei ollut minkäänlaista turvakaidetta tai en mie ainakaan nähnyt sellaista. Sieltä kun päästiin alas, niin mentiin siskon kanssa vielä Kolin ravintolaan yksille drinksuille leppuuttamaan jalkoja, sekä hermoja.
Ton päivän jälkeen mun jokainen lihas oli, ja on edelleen, ihan jumissa, eikä mustelmilta vältytty tällä reissulla. Oi voi ehkä mie pysyttelen ihan vaan tasaisilla reiteillä ja jätän noi isommat mäet ammattilaisille. :D

IMG_1585 PicMonkey Collage IMG_1584 IMG_1594

No comments:

Post a comment