January 31, 2017

January snaps

Heipä hei! Yritän ottaa tavoitteeksi lisätä tänne joka kuukausi puhelinkuva postauksen. Tammikuussa tuli otettuun jo ihan hyvin kuvia eri tilanteesta, vaikka muutaman närkästyneen kommentin sainkin varsinkin ruuista otetuista kuvista seuratovereilta. Asia on vaan niin, että syömään ei aleta mun seurassa ennen kun hyvä kuva on saatu otettuun piste. Mutta joo nyt asiaan. :)
PicMonkey Collage
1. Perinteeksi muodostunut VS muotinäytöksen katsomista.
2. Ei ole kyllä yhtään ikävä noita kylmiä päiviä. Vaikka noin kilsan lenkin kävelin niin kasvot jäätyvät ihan kokonaan, eikä pokemoneja paljoa pystynyt napata ilman käsineitä...
3. Houkutuksessa lounaalla shoppailun välissä.
PicMonkey Collage2
1. Toi leffa oli ihmeen hyvä,vaikka mulla onkin omat epäilykset peleistä tehtyyn leffoihin. Joo toki tossa aika nopeasti kulki juoni, mutta ei toi mikään pettymys silti ollut. Ton jälkeen heti rupes tekee mieli pelata Assassin's Creediä xD
2. Ai että miksi en ole koskaan aiemmin käynyt Silver Dragonissa syömässä. Buffetissa oli ihan törkeen hyvä valikoima kaiken näköistä, eikä jälkkärissäkään ollut moittimista (friteerattua banaania ja jäätelöä) , sekä plussaa vielä tosta lime vedestä!
3. Toista kertaa jäällä tänä talvena. Ekan kerran kun astuin pukukopista jäälle, niin meinasin jo olla turvallani pitkin jäätä...
PicMonkey Collage3
1. Täytekuvaselfie, kun kerrankin sain itsestäni otettuun kivan kuva.
2. Oon nyt useamman kerran jo käynyt siskon kanssa hiihtämässä lenkkiä ja taisinpa löytää tästä uuden harrastuksen itselleni.
3. Herkuttelemassa Coffarissa shoppailun jälkeen.
PicMonkey Collage4
1. Kävin kaverin kanssa testaamassa fitjumpingia, enkä ole missään ryhmäliikuntatunnilla hikoillut yhtä paljon kun tuolla. Toi jumppa kesti vain puoli tuntia, mutta mie jo vilkuilin kelloa puolessa välissä, että millon rääkki loppuisi. Kaikesta huolimatta oli kyllä hauskaa!
2. Mulle meinasi flunssa iskee noin viikko sitten, mutta näköjään vitamiinien popsiminen taisi auttaa karkottamaan pöpöt pois, kun niin vähän aikaa mun "flunssa" kesti.
3. Tyttöjeniltaa viettämässä Netflixin ja ruuan kera.
PicMonkey Collage5
1. Mun Höntsä!
2. Ai että kun on ihanaa käydä lenkillä auringonpaisteessa ja leudossa kelissä!
3. Kuva kertookin jo kaiken <3

No comments:

Post a comment