October 02, 2016

Garnier Moisture Bomb Tissue review

IMG_7149

Heippa! Tänään kirjoittelen vähän erilaisesta aiheesta nimittäin mä pääsin testailee uutta Garnier Moisture Bomb kangasnaamiota. Tuote yllätti mut positiivisesti ja haluan ehdottomasti jakaa mielipiteeni myös tänne.
Kangasnaamio sisältää granaattiomenauutetta ja hyaluronihappojohdannaista ja se sopii kaikille ihotyypeille. Naamio lupaa kosteuttaa vain 15 minuutissa jonka jälkeen iho saa säteilevän hehkun, sekä tuntuu pehmeämmältä. Viikon kuluttua kasvojenpiirteet näyttävät levänneiltä ja iho tuntuu elinvoimaiselta.

Testauksen jälkeen mun mielipide tuotteelle näyttää tältä:

PLUSSAT:
+ Kangasnaamio voiteen sijaan
+ Helppo käyttää
+ Ihana fresh tunne iholla kun naamio on kasvoilla
+ Naamio kosteuttaa ihoa sopivasti
+ Vettä ei tarvitse olla lähettyvillä, sillä tuotetta ei pestä kasvoilta pois
+ Edullinen hinta (2 euroa)

MIINUKSET:
- Melko ärhäkkä aine herkälle iholle
- Voimakas tuoksu
- Naamion silmäaukot ovat aika pienet

Loppujen lopuksi olen tuotteeseen tyytyväinen, vaikka muutama huono puoli siitä löytyikin. Voisin ehdottomasti käyttää tuotetta uudelleen.

Olen siis liittynyt Buzzadoriksi jonkin aikaa sitte. Buzzador saa mahdollisia kampanjakutsuja, joihin saa itse vapaavalintaisesti liittyä. Jos Buzzador valitaan kampanjaan, hän pääsee testaamaan erilaisia tuotteita ja palveluita, joista hän buzzaa muille. Buzzaus tapahtuu joko kasvotusten tai sosiaalisessa mediassa. Buzzadorina voi toimia melkein kuka tahansa ja liittyminen on täysin ilmaista. Buzzadorin nettisivuilta löytyy lisätietoja sen toiminnasta ja kuinka liittyä mukaan.

IMG_7202

No comments:

Post a comment