October 17, 2016

Schär gluten free breakfast

IMG_7213

Hei! Tein tässä yksi aamu kunnon aamiaspöydän meille. Sain nimittäin testaukseen Schär gluteenittomia leipiä ja keksiä, joten brunssi kuulosti oikein hyvältä idealta. Leipiä sain kolmessa eri maussa ja keksejä kahdessa.

Elikkäs Schär on leiponut tuoreemman ja maukkaaman leivän, jota on saatavilla kolmessa eri maussa: Classic, Monivilja ja Vital. Leivät eivät ole pakasteita, joten ne voi syödä suoraan ilman sulatusta tai paahtamista. Ne eivät sisällä gluteenia, laktoosia, vehnää, kananmunaa tai maitoa.
Scärin keksit maussa: Custard Cream ja Biscotti con Cioccolato ovat valmistettu myös ilman yllämainittuja aineita.
Tuotteet yllättivät positiivisesti, enkä itse ainakaan maistanut eroa normaaliin leipään tai kekseihin. Joitakin floppeja noista silti löytyi.  Classic leipä (paahdettuna olisi saattanut olla ihan hyvää) ja Custar Cream keksit eivät olleet mun makuun. Monivilja leipä oli ihan hyvää, mutta mun ehdoton lemppari leipä oli kumminkin Vital ja kekseistä Biscotti con Cioccolato.

Olen siis liittynyt Buzzadoriksi jonkin aikaa sitten. Buzzador saa mahdollisia kampanjakutsuja, joihin saa itse vapaavalintaisesti liittyä. Jos Buzzador valitaan kampanjaa,  hän pääsee testaamaan erilaisia tuotteita ja palveluita, joista hän buzzaa muille. Buzzaus tapahtuu joko kasvotusten tai sosiaalisessa mediassa. Buzzadorina voi toimia melkein kuka tahansa ja liittyminen on täysin ilmaista. Buzzadorin nettisivuilta löytyy lisätietoja sen toiminnasta ja kuinka liittyä mukaan.

IMG_7236 IMG_7239

No comments:

Post a Comment