February 29, 2020

HELMIKUUSSA...

Helmikuussa
...oli vihdoin aika taas syödä laskiaispullia ihan kyllästymiseen saakka. Ihan mun lemppareita leivonnaisia!

...päästiin saunomaan monena viikonloppuna, kun omassa kämpässä ei ole saunaa, niin on ihan parasta päästä pitkästä aikaa lämmittelemään.

Helmikuussa-002
...aloitin pelaamaan Lego Star Warsia netin kautta, mutta huonon yhteyden vuoksi pelaaminen jäi lyhyeen. Onneksi näin, sillä en olisi muuten löytänyt mun uutta lemppari peliä, josta kerron postauksen lopussa.

...tein ensimmäistä kertaa itse banaani-kakkua, josta tuli niin hyvän makuista. Valitettavasti olen ainut taloudessa, joka tykkää makeasta, niin puolet kakusta jäi syömättä, vaikka pakkosyötin muutaman palan miehellekin...

Helmikuussa-001
...tilasin pitkästä aikaa itselleni vaatteita ja päädyin lopulta pitämään vain tuon kuvassa olevan mekon. Kengät lähtivät pitkän pohdinnan jälkeen palautukseen, vaikka söpöt olisivat olleetkin.

Helmikuussa-007
...käytiin ulkoilemassa Kentsun kanssa lumen keskellä (vihdoin kun sitä tuli).

...innostuin Ystävänpäivän jälkeen aloittaa lukemaan pitkään kirjahyllyn perällä ollutta After-sarjaa (katsottiin siis silloin leffa tuosta kirjasta). Ei näin jälkikäteen vedä se leffa vertoja tuolle kirjalle, mutta Hardinin näyttelijää oli sen verran kiva katsella ja etenkin kuunnella, koska brittiaksentti, joten ei haittaa yhtään.

Helmikuussa-003
...söin ystävänpäivän kunniaksi sushia. Tästä on tullut harvinaista herkkua, kun poikaystävä ei tykkää sushista.

...nähtiin ensimmäistä kertaa yli suloinen Sohvi koiranpentu!

Helmikuussa-004
...kävin testaamassa jo tutuksi tulleen Woklandin letut ja hyvää muuten oli, vaikka harmikseni tajusin jälkeenpäin, että annos tuskin oli laktoositon... :D

...saatiin nauttia ennätyksellisen paljon aurinkoisesta säästä. Sen kunniaksi pidin pitkästä aikaa ihan selfien session parvekkeella.

Helmikuussa-006
...löysin mun uuden lemppari pelin ikinä, jota olen nyt monena iltana pelannut. Tässä pelissä on niin paljon tutkittavaa, kun avoin maailma on massiivinen ja myös sivutehtävät ovat mielenkiintoisia!

...käytiin moikkaamassa myös toisenkin kerran karvakamuja. Sohvi nukkui melkein koko vierailun ajan mun sylissä, eikä siitä olisi raaskinut liikkua.

In February it was finally time to eat buns with jam and whipped cream, we got to enjoy sauna on many weekends which is the best since we don't have our own sauna, I started to play Lego Star Wars but it didn't last long because the internet connection was so bad, I made banana cake for the first time, I ordered some new clothes for me but ended up only keeping the dress, I was outside with Kentsu among the snow, I got into reading again since we watched the movie After (and it was good... mostly because of Hardins actor) on Valentines day and I had already the books but never had the time to read them, I ate sushi on Valentines, we saw the adorable puppy Sohvi for the first time, I tested pancakes in Wokland and I don't think that the dish was lactose free, we get to enjoy sunny weather many times and because of it I decided to take some selfies, I found my new favorite game of all time and we went to see those two buddies for the second time.

No comments:

Post a comment