April 28, 2019

SYKSY & TALVI MUISTOT - 18/19

Nyt taidan uskaltaa jo sanoa, että kevät on täällä ja pysyy! On siis aika heittää hyvästit kirpeille pakkaskeleille ja tervehtiä koko ajan nousevia lämpölukemia. Mutta ennen kun rupean kunnolla odottamaan kesän saapumista, niin muistellaan vielä hetki viime syksyn ja talven tehtävälistaa ja kuinka siitä suoriuduin. Tällä kertaa raksin sain laittaa ihmeen moneen ruutuun ja olenkin todella tyytyväinen kuinka paljon sain aikaan, niin pienempiä, kuin niitä isompiakin asioita. Tältä siis näytti mun syksy ja talvi pähkinänkuoressa!

Syksy & talvi muistot -1820

(X) Säilön paljon mansikoita pakastimeen talvea varten. (Sain mun äidiltä ja mummilta ison kasan mansikoita, joista yli puolet menivät suoraan pakastimeen odottamaan talvea.)

(X) Teen ensimmäistä kertaa itse mustikkapiirakkaa. (Ja siitä muuten tulikin todella hyvä, eikä mennyt päivääkään, kun kaikki oli jo syöty... tosin oli meitä syömäreitä useampi.)

(X) Käyn vahvistamassa microblading kulmakarvoihin. (Oli muuten yhtä kivuliasta kuin aiemminkin. Hammasta tuli taas purtua siinä maatessa...)

(X) Sisustan meidän kämpän jouluiseksi (ainakin jouluvalot ikkunoihin!). (Ensi jouluna haluan vielä enemmän punaista meidän asuntoon!)

(X) Teen minireissun Helsinkiin. (Ja kiva reissu siitä muuten tulikin!)

(X) Maistelen Starbucksin pumpkin spice lattea. (Tämä juoma oli aika pettymys mulle, vaikka sitä ollaankin niin paljon hehkutettu.)

(X) Käyn pitkästä aikaa pulikoimassa Serenassa. (Ensi kerralla täytyy vaan mennä tuonne kesällä, kun ne ulkotilat ovat myös käytössä.)


(X) Vierailen syksyn aikaan Kolilla. (Tehtiin päiväreissu tuonne ja räpsittiin kuvia varmaan joku pari tuntia... :D)

Syksy & talvi muistot - 1819

( ) Käyn pulkkamäessa Niittylahdessa kaakaon kera, mikäli enää osaan ajoreittiä sinne. (Lämppärinmäellä kyllä käytiin laskemassa)

(X) Ostan ensimmäisen joulukuusen kotiin ja koristelen sen. (Ja nätti siitä tuli, vaikka itse kuusi näyttää vähän harva-oksaiselta.)

( ) Teen itse joulukuusenkoristeita. (Löysin ihan kaupasta samanlaisia koristeita, kun mitä olisin halunnut itse tehdä, joten jätin tämän sitten välistä.)


(X) Käyn pitkästä aikaa laskettelemassa, vaikka olenkin aivan surkea siinä... (Jätettiin tämä aika viime tippaan ja siksi kerittiin vain kerran käydä laskettelemassa. Ensi vuonna täytyy sitten käydä ihan urakalla!)

( ) Käyn ensimmäistä kertaa uimassa avannossa ja oon vielä pahin vilukissa ikinä! (Tämä ei toisaalta mua ihmetytä yhtään, että raksi ei tullut tähän ruutuun. Ehkä sitten ensi vuonna...)

( ) Käyn ottamassa lisää mustetta iholle. Jospa tällä kertaa uskaltaisin muutaman kuvankin ottaa. (Ajattelin sittenkin vasta lähempänä kesää käydä istumassa neulan alla.)

( ) Maistelen ensimmäistä kertaa Möet skumppaa. (En ole koskaan raaskinut käyttää niin paljoa rahaa yhteen skumppapulloon... :D)

(X) Otan paljon asukuvia kylmästä säästä välittämättä. (Viime talveen verrattuna käytiin ihmeen usein ottamassa kuvia. Suurena apuna meillä oli tässä auto, sillä muuten oltaisiin oltu ihan jäässä jo kuvauspaikalle kävellessä.)

Syksy & talvi muistot -1821

(X) Käyn freesaamassa auringon vaalentavia hiuksia kampaajalla. (Hiukset tummenivat aavistuksen verran, mutta vaalenivat siitä hyvin nopeasti. Vaikka nää blondit hiukset ovat ihan kivat, niin ensi kerralla taidan silti palata takaisin brunetteen.)

( ) Opettelen hiihtämään luisteluhiihtoa, joka tuntuu ihan mahdottomuudelta. (Kävin tänä talvena vain kerran hiihtämässä ja sekin kerta jäi lyhyeksi...)

( ) Käyn lumikenkäilemässä Kolilla. (Siis jätettiin tämäkin reissu niin viime tippaan, että kaikki hyvät säät kerkesi jo mennä. Jospa ensi vuonna oltaisiin ajoissa liikenteessä)

(X) Poltan tänä vuonna ennätysmäärän tuoksukynttilöitä. (Jepulis! Melkein joka ilta meillä oli tunnelma valaistus olkkarissa.)

(X) Pidän hyvän postaustahdin yllä, joka meinaa aina välillä lipsua olemattomiin... (Onnistuin tässä mun mielestä aika hyvin. Toki parantamisen varaa vielä on.)

(X) Teen ensimmäistä kertaa kurpitsapiirakkaa. (Oi nami tästä tuli ihan huippu hyvää! Pitää ensi syksynä tehdä tätä uudestaan.)

(X) Valmistan itse mahdollisemman monta joululahjaa. (Tein mun kahdelle kaverille isot lahjakassit täyteen itse tehtyjä juttuja ja ne onnistui oikein hyvin!)

(X) Teen mahdollisimman persoonallisia joululahjapaketteja. (En halua edes tietää kuinka paljon rahaa käytin jo pelkästää paketointi tarvikkeisiin...)

No comments:

Post a Comment