April 30, 2019

PUHELIMEN PERÄLTÄ - HUHTIKUU

Puhelimen perältä - huhtikuu-005

1. Ihana kevätaurinko! <3

2. Ensimmäistä kertaa ikinä mua on ruvennut kiinnostamaan politiikka ja kävin myös ääneni antamassa. Oli muuten jännä seurata tulosten laskentaa telkkarista! Seuraavana aamuna sai silmät ristissä mennä töihin, mutta oli se sen arvoista... :D

3. Päivällisellä Kreetassa. En ollut koskaan aikasemmin tuolla käynyt ja voin sanoo mielelläni menevän myös toisenkin kerran. Tuokin annos jonka valitsin oli niin hyvää, mutta ehkä hieman liian iso näin pienen minun syötäväksi... Varsinkin kesällä tuolla olisi varmasti ihana käydä syömässä, kun terassi aukaistaan ja ravintola on vielä ihan joen vieressä, joten maisemat saattaisivat olla melkoisen kivat.

4. Ennen Kreetassa vierailua käytiin ensin keilaamassa. Oma pelini parani loppua kohden ja melkein sain tehtyä uuden ennätyksen, mutta aika loppui juuri harmiksi kesken. No ensi kerralla sitten!

Puhelimen perältä - huhtikuu-006

1. Mie ja Misu <3 Tämä meidän vanhin rouva jäi asumaan mun äidin luokse, kun hän ei tykännyt muuttaa mun nykyiseen asuntoon. Mieltä osoitettiin muun muassa pissimällä kylppärin ja viimeisenä päivä meillä olkkarin matolle...

2. Halusin tehdä ja maistaa ekaa kertaa amerikkalaisia pannukakkuja, joten tein meille yksi päivä herkku aamiaisen. En ole mikään makean ystävä, joten tälläinen satsi vielä aamulla tyhjään vatsaan sai mut voimaan pahoin hyvin nopeasti. Taidan pysytellä aamuisin vanhassa kunnon kaurapuurossa niinkuin tähänkin asti olin tehnyt. :D

3. Kaverin kanssa päivällisellä ennen töitä. On tää vaan aina yhtä hyvää!

4. Bongasin ton juutti maton ihan täysin sattumalta Tokmannilta ja sen kummempaa ajattelematta halusin sen meidän keittiöön. Olin katsellut netistä ton tyyppisiä mattoja jo aiemmin, mutta kaikki oli loppuunmyyty. Heti kun maton sain laitettua paikoilleen huomasin, että se on aika pienen näköinen tuohon tilaan... No saapi nyt kelvata ainaki siihen asti, kun löydän uuden samanlaisen maton, mutta isompana.

Puhelimen perältä - huhtikuu-008

1. Ai vitsi, että oon nauttinut meidän parvekkeesta ja näistä aurinkoisista päivistä ihan urakalla. Viime keväänä meillä ei ollut vielä kalusteita parvekkeella, joten tämä on ensimmäinen kevät, kun saan niistä nautiskella.

2. Tein pääsiäisen kunniaksi meille Irish coffee - juustokakun ja ai että miten hyvän makuinen siitä tulikaan. Aluksi pelkäsin siitä tulevan liian ällömakea, mutta onneksi viski ja kahvi toivat vähän potkua kakkuun. ;)

3. Oh GOT:n vika kausi ja viime jakson eväät! Hermoilin koko jakson ajan ja sydän pamppaili ihan täyttä. *Spoiler alert*. Täytyy silti sanoa, että oon samaan aikaan hyvin ällistynyt ja pettynyt miten jakso päättyi. No ei auta kun vaan odottaa viimeisiäkin jaksoja. Jospa tämä tästä vielä paranisi. Pääasia että Tormund on elossa! <3

4. Varma kevään merkki on bikini varaston täydentäminen uusilla tulokkailla! Mulla olikin vain yhdet bikinit (koska toiset hävitin Kolille), joita käytin melkein aina viime kesänä, joten oli jo aikain ostaa muutamat uudet tilalle.

No comments:

Post a comment