March 16, 2018

Fresh new hair

IMG_1252-2

Kävin eilen tukka tohtorin penkissä laittamassa reuhkan taas kuntoon. Viime kerrasta oli kulunut puoli vuotta ja juurikasvu paistoi jo kilometrin päähän, sekä hiukset olivat enemmänkin oranssit kuin blondit. Värjättiin tyvi lähemmäksi mun omaa hiusten sävyä, joten ei tarvitse enää juurikasvusta huolehtia ja latvoja vaalennettiin entisestään. Mukaan lähti myös hopea shampoo ylläpitämään kylmää sävyä vaaleammissa kohdissa. Kyllä vain pienikin freesaus tukassa saa ihmeitä aikaan yleiskuvalle. Näillä kutreilla kehtaa taas liikkua julkisesti!

Meidän oli tarkoitus tänään lähteä Kolille lumikenkäilee, mutta suunitelmat menivät uusiksi syystä ja toisesta, joten rauhallinen kotipäivä on siis tiedossa. Huomenna pääsen sentään hiihtämään vähän erilaiseen maastoon kuin olen tottunut. Wish me luck että en ole taas jossain ojassa, sillä en osaa vieläkään jarruttaa suksilla...
Ostin muuten The Sims 3 pelit takaisin itselleni ja tänään pitäisi tulla viimeisetkin pelit postiin. Sain hyvään hintaan myös sellaisia joita ei mulla aiemmin ollut, joten ei tarvitse kahta kertaa miettiä minkä parissa mun viikonloppu menee. Näihin tunnelmiin toivotan aurinkoista viikonloppua teille! :)

IMG_1202-2 New fresh and lighter hair

No comments:

Post a Comment