March 19, 2018

10x bedroom inspo

Meidän makkari on se huone josta vähiten tykkään tällä hetkellä. Se on ihan liian vaalea mun makuun ja sieltä puuttuu sellainen kotoisa ja harmooninen tunnelma. Väriskaala on lähinnä vain valkeaa ja pikkusen mustaa, mutta huone kaipaa myös jotain värikkäämpää sävyä. Sängyn lisäksi sieltä löytyy vain muutama valkoinen huonekalu, eikä koriste-esineitä ole kun vaan muutama hassu kynttilä. Tähän on siis tultava muutos. Alle kokosin kaikki tällä hetkellä hankintalistalla olevat tuotteet. Ai että nuo kaikki kun saisin, niin olisin super tyytyväinen meidän makkariin! :)

c900x754

1. Hempeitä tauluja koristamaan meidän tyhjää ammottavaa seinää.

2. Musta senkki lasiovilla entisen valkean avokirjahyllyn paikalle.

3. Musta helmalakana tuomaan vähän lisää kontrastia sänkyyn. Meillä onkin vaan niitä vain yksi ja sekin on valkea.

4. Vaaleanpunainen tuoli tyhjään nurkkaan. Tästä tulisi myös puolipuhtaiden vaatteiden kautta koristetyynyjen säilytys paikka kun sänky on auki. 

5. Punottu kori ylimääräisiä vilttejä varten. Niitä meillä riittääkin :D

6. Kynttilöitä koristeeksi. Myös muutama turkoosi tummien sekaan tuomaan vähän väriä.

7. Vaaleanpunainen koristetyyny ja valkean harmaa viltti sänkyä koristamaan.

8. Kasvi ja maljakko sillä meidän makkarissa on pyöreät nolla kasvia tällä hetkellä.

9. Kampauspöydän jakkara mun ihanan antiikkisen tilalle. Sisustus tyyli on sen verran muuttunut, että tarvitsen uuden vähän modernimman. Ehkä se antiikkinen löytää uuden paikkansa sitten vaatehuoneesta.

10. Kampauspöydän valot sillä mulla on käytössä kaksi rumaa Ikean lamppua molemmilla puolilla pöytää. Ne vievät myös tilaa siinä nurkassa eivätkä miellytä kovinkaan paljoa sisustus-silmää.

Tältä näyttää tämän hetkinen lista. Ostettavaa taas löytyy, mutta pikkuhiljaa kun noita rupee hommaa niin hyvä tulee. Ehkä mie vielä tämän vuoden puolella saisin asunnon esittely postauksen tehtyyn tänne blogin puolelle. Tosin matka siihen on vielä pitkä.

No comments:

Post a Comment