March 08, 2017

Couple days in Helsinki

IMG_7986

Heipä hei! Lähdettiin lauantaina aikaseen kohti Helsinkiä, jossa vietettiin yksi yö ja sunnuntai yönä oltiin jo takaisin kotona. Yövyttiin tällä kertaa Sokos Hotel Presidentissä, joka on ihan keskellä keskustaa.
Helsinkiin saavuttua mentiin suoraan kirjautumaan hotellille ja vähän siistiytymään ennen syömään lähtemistä. Ei osattu päättää pelkästään netin avulla ruokapaikkaa, joten lähdettiin Kamppiin kiertelee vaihtoehtoja. Lopulta päädyttiin San Pedro Tex-mex paikkaan ja ai että noi burgerit oli niin hyviä. Todellakin suosittelen testaamaan!

IMG_7988 PicMonkey Collage
Syömisen jälkeen käytiin kaupasta vähän herkkuja mukaan ja lähdettiin takas hotelilla käymään. Illalla lähdettiin junalla kohti Hartwall Areenalle katsomaaan Harry Potter ja Viisasten kivi konserttia. Siellä orkesteri soitti leffan taustalla kuuluvaa musiikkia ja yleisö eläytyi ihan täysillä leffaan buuaamalla inhokki hahmoille ja hurraamalla suosikeille. Takas hotellille saavuttua mentiin lämpimään suihkuun ja juotiin vielä yhdet peittoihin käärittynä ja hotellin aamutossut jalassa.

IMG_7990 PicMonkey Collage2
Seuraavana päivänä herkuteltiin hotellin aamiaisella ja pakattiin kamat kasaan. Jätettiin meidän laukut hotellille ja lähettiin kiertelee kauppoja. Shoppailu taukoa käytiin viettämässä missä muuallakaan kuin Starbucksissa ja mie otin mun lemppari kahvin eli caramel frappuccinon. On se vaan niin hyvää ja ihan Lontoo tuli mieleen, kun join sitä aina siellä. Syömässä käytiin Forumissa sijaitsevassa Wok Up paikassa mistä molemmat koottiin omat wokit. Meidän bussi lähti vasta illalla, joten vaellettiin vaan ostareissa ja mentiin loppuajaksi istumaan hotellin aulaan. Ostokset esittelen vielä erillisessä postauksessa, kun muuten olisi liian pitkäksi venynyt tämän postaus.
Niin ja hyvää naistenpäivää vielä munkin puolesta! :)

No comments:

Post a comment