September 16, 2015

Money from shopping

Kerrankin onnetar oli mun puolella ja mut valittiin Buzzadorin kampanjaan! Olen siis liittynyt Buzzadoriksi jo jonkin aikaa sitten. Buzzador saa mahdollisija kampanjakutsuja, joihin saa itse vapaavalintaisesti liittyä. Jos Buzzador valitaan kampanjaan, hän pääsee testaamaan erilaisia tuotteita, sekä palveluita, ja Buzzaamaan niitä muille. Buzzaus tapahtuu joko kasvoitusten tai sosiaalisessa mediassa. Buzzadorina voi toimia melkein kuka tahansa ja liittyminen on täysin ilmaista. Buzzadorin nettisivulta löydät lisätietoja sen toiminnasta ja kuinka liittyä mukaan! Jos haluat olla ystävällinen, niin laitathan minut suosittelijaksi (nimim. sari95)!
Tällä kertaa pääsin tekemään ostoksia Ostohyvitys.fi sivuston kautta ja kampanjan ansiosta sain tuplabonukset ostoksestani. Jee!
Tilauksen tein mun pahimmalle heikkoudelle eli Zalando verkkokaupalle. Aina vain kerta toisensa jälkeen löydän itseni ihastelemassa kaikkee ihanaa kallista... Itse ostokset kumminkin esittelen täällä blogin puolella myöhemmin, sille ne ansaitsevat omat postauksesa.
Mutta mikäs kumma se Ostohyvitys.fi on?

Näyttökuva 2015-09-16 kello 15.34.53.png

Ekanakin ostohyvitys on täysin ilmainen palvelu, eikä sinne liittyminen maksa mitään. Jokaisen palvelun kautta tekemästä ostoksesta saat tietyn prosentin verran rahaa ostoksesi summasta suoraan tilillesi. Aika hyvä diili ainaki mun mielestä! Kauppa vaihtoehtoja on laidasta laitaan esim. Nelly, Hotels.com, Cdon.com, Yves Rocher ja paljon muuta. Lisää mahdollisuuksia näät ostohyvityksen nettisivulta. Nyt myös sinäkin saat tuplabonuset klikkaamalla allaolevaa linkkiä, joten eikun vaan tekemään tunnukset ja kerämään bonuksia tilille!

j.mp/buzzbonus 

Ihania shoppailu hetkiä! :)

Näyttökuva 2015-09-11 kello 13.52.34.png

No comments:

Post a comment