January 31, 2020

TAMMIKUUSSA...

Tammikuinen arki-007
... saatiin vihdoin meidän Misu takaisin kotiin

... ihmettelin kuinka ulkona voikaan näyttää niin keväiseltä vasta tammikuussa. Onneksi tuota ei pitkään kestänyt.

Tammikuinen arki-001

... käytiin tekemässä ihana päiväreissu Kolin maisemiin. Kirjoittelinkin tästä oman postauksen, joka löytyy täältä.

Tammikuinen arki-006

...värjäsin pitkästä aikaa mun melkein olemattoman juurikasvun ja samalla myös hieman latvoja. Väri tosin olisi vaan saanut olla hieman tummempi mun makuun.

...tein itselleni herkkuaamupalan johon kuului banaani-kaura lettuja. Kivaa vaihtelua joka aamuiselle kaurapuurolle.

Tammikuinen arki-005

...ostin meidän Kisselle kaksi uutta pallolelua, joista yhden hän jo tuhosi yhdessä päivässä. Onneksi ostin noita kaksi ihan vaan varmuuden vuoksi...Saa nähdä kuinka pitkään tuo viimeinen kestää herran ei niin hellässä hoivassa.

...käytiin testaamassa uusi ravintola Wokland ja ai että miten hyviä wokkeja tuolla tehdään! Oon käynyt tuolla jo kahdesti saman kuukauden aikana ja varmasti tulen käymään vielä lisää. Menussa oli myös muitakin herkkuja kuten smoothiebowl ja lettuja, joita tekisi mieli käydä testaamassa.

Tammikuinen arki-002

...käytiin ensimmäistä kertaa tänä talvena luistelemassa. Vihdoinkin ne ilmat pakastuivat ja lumikin tuli takaisin, niin pääsee talviharrastuksien pariin. Jospa sitä lähipäivinä kaivaisi myös sukset varaston perältä, mikäli vain ladut on jo tehty.

Tammikuinen arki

...käytiin käppäilee ihanassa pakkassäässä niin että ihan sormet ja varpaat olivat jäässä tuon jälkeen. Tuota olikin jo ikävä!

...etsin jo ennen joulua jouluista vinyylilevyä ja nyt vihdoin löysin sellaisen. Tämä nyt valitettavasti jää odottamaan ensi marraskuuhun enempää käyttöä. Kerran jo soitin nuo kaikki kuusi levyä läpi ja voi että miten tulikaan ikävä joulunaikaa.

Tammikuinen arki-004

...oon käyttänyt tyyliin joka päivä tätä kolmen korun komboa eli Ted Bakerin korvikset ja kaulakoru ja Pandoran sormus. Ruusukulta on vaan niin kaunis väri koruissa ja ehdottomasti mun tämänhetkinen lemppari!

...miut on saattanut bongata tuosta sohvan nurkasta nyt muutaman päivän ajan, kun olen ollut antibioottikuurilla. Nyt kun kylmät säät ovat tulleet takaisin, niin näköjään tuli myös virtsis niiden mukana. Onneksi lääkkeet saa vain soittamalla, niin ei tarvitse pitkään kärsiä. 

In January we finally got our Misu back home, I wondered how much it looked like spring outside in January, we did a lovely day trip to Koli, I finally dyed my hair again, I made myself delicious banana-oat pancakes for breakfast, I bought two toys to our cat Kisse who has already destroyed one of them just in one day, we tested this new restaurant Wokland and the food is sooo good, we went to ice skate for the first time this winter, I had really nice walk with Kentsu in lovely cold winter weather, I finally found Christmassy vinyl record, I have used almost everyday that three jewelry combo which is Ted Baker necklace and earrings and Pandora ring, my favorite spot for these couple of days has been that corner of our sofa since I'm on antibiotics because of urinary infection. 

No comments:

Post a Comment