January 08, 2020

10 LUPAUSTA UUDELLE VUODELLE

IMG_7876-2

En ole koskaan aikasemmin asettanut itselleni mitään lupauksia uudelle vuodelle, mutta tänä vuonna ajattelin tehdä tähän poikkeuksen. Haluan ainakin oppia uusia asioita ja kehittää itseäni entisestään. Haluan kasvattaa pääomaa ja etsiä itselleni uuden arkirytmin. Haluan ylläpitää niin henkistä kuin fyysistä terveyttä ja ennen kaikkea haluan tehdä tästä vuodesta vielä entistäkin paremman, jonka muistan vielä pitkään. Tässä mun kymmenen lupausta uudelle vuodelle 2020, jotka haluan toteuttaa!

Löydän uuden työpaikan. 
Tämä on mulla ihan ykköstavoitteena, sillä tässä yhteiskunnassa avoliitossa asuvan työttömän ja opiskelijan "tulot" ovat naurettavan pienet. Niin pienet, että täytyy alkaa miettimään jokaista sentin käyttöä ja karsimaan ihan arkisia tuotteita pois ostoslistasta. Jostain pitäisi myös löytää rahaa elättää kaksi kissaa meidän lisäksi.

Kasvatan säästöjä **** euroon.
En halua puhua raha-asioista sen yksityiskohtaisemmin, joten siksi nuo tähdet. Tämän tavoitteen toteuttamiseen täytyy löytää se uusi työpaikka ja laittaa joka kuukausi suoraan ainakin muutaman satasen säästöön.

Joogaan ainakin kerran viikossa.
Mulla oli ennen jatkuvasti selkäkipuja ja niska jumissa. Joogaaminen aina suihkupäivinä on tehnyt tehtävänsä ja kaikenlaiset kivut ovat tiessään. Tätä harrastusta haluan ehdottomasti jatkaa myös tänä vuonna.

Aloitan italian kielen opiskelun.
Italiasta tuli kertaheitolla mun lemppari maa ja olisi ihanaa opetella paikallista kieltä ja kulttuuria paremmin. Meillä oli jo puhetta, että lähettäisiin kesällä uudestaan sinne, mutta tällä kertaa kiertämään pohjoiseen. Sitä ennen olisi kiva saada edes perussanasto haltuun.

Saavutan 200 seuraajaa Instagramissa.
Oon ollut todella laiska julkaisemaan sinne mitään, mutta tarinoiden puolella olen yrittänyt olla aktiivisempi. Muiden seuraamieni ja ihailemani henkilöiden feediä katsoessa omani näyttää niiden rinnalla täysin perunalta. Tässä siis mulla on paljon parannettavaa ja kehitettävää, jotta tämä ikinä toteutuisi.

IMG_7882-2

Kirjoitan ainakin neljä postausta per kuukausi.
Joinakin kuukausina määrä on jäänyt tuon alle syystä tai toisesta. Haluan olla enemmän aktiivisempi täällä ja kehittyä paremmaksi sisällön tuottajaksi. Myöskin kynnys ruveta kirjoittamaan tänne on pienempi ja tekstin luominen sujuu sulavammin, kuin tätä tekee useammin.

Käyn enemmän ihmisten ilmoilla.
Nyt kun olen saanut mun vatsan paljon parempaan kuntoon *kop kop (mulla on diagnosoitu ibs), niin kodin ulkopuolella on paljon miellyttävämpää olla, kun ei tarvitse jatkuvasti miettiä missä on lähin vessa. Edes automatkoilla ei tarvitse enää pysähdellä huoltoasemilla vessassa. Tästä muutoksesta oon niin iloinen!

Rupean käyttämään kalenteria. 
Enkä nyt tarkoita jonkin älylaitteen kalenteria, joka onkin mulla jo käytössä, vaan ihan oikeaa kalenteria, jota täytetään kynällä. Siihen olisi helpompi raapustaa ylös päivän tehtävälista ja samalla se myös motivoisi pistämään liikettä niveliin. Liian monesti on käynyt niin, että mieli on haahuillut muualla, enkä ole saanut aikaiseksi päivän aikana mitään, vaikka tekemistä olisi riittänyt.

Opettelen uuden taidon. 
Mulla on jo mielessä yksi taito, jonka haluaisin opetella. Oon pienestä asti ollut kiinnostunut kamppailulajeista, mutta en koskaan löytänyt itselleni sopivaa lajia. Netissä pyöriessä törmäsin stuntti naiseen, joka opettaa Youtube kanavallaan erilaisia liikkeitä ilman ja myös välineiden kanssa esim. valomiekalla, kepillä jne. Se muuten näytti niin siistiltä, että taidan käydä lähipäivinä ostaa tarvittavat välineet ja ryhtyä itsekin harjoittelemaan. 

Pidän omasta ulkonäöstä parempaa huolta.
Juo vettä tarpeeksi, epiloi niitä jalkoja joka kuukausi, värjää ja nypi kulmakarvoja säännöllisesti, tee erilaisia kasvohoitoja ainakin kerran viikossa, lopeta niiden epäpuhtauksien näpläily, tee uusi pedikyyri joka kuukausi, värjää juurikasvu piiloon ajoissa, käytä niitä vartalovoiteita kun iho tuntuu kuivalta, edes kokeile itsestäänruskettavan käyttöä, käytä käsirasvaa joka ilta, ota muutama uusi tatuointi ja lista vain jatkuu. Näiden kaikkien tekeminen vie toki oman aikansa, jota ei aina meinaa olla, mutta olo on paljon huolitellumpi ja itsevarmempi sen jälkeen kun vähän ehostanut ulkonäköä.

IMG_7886-2

I haven't ever set any new years resolutions but this year I felt like setting them. Here are my ten new years resolutions for 2020 that I want to keep! I want to find a new job, I want to raise my savings, I want to do yoga at least once a week, I want to start learning Italian language, I want to gain 200 followers on Instagram, I want to write at least four blog posts each month, I want to go out more and see people, I want to start using calendar, I want to learn a new skill and I want to take better care of my looks.

Coat / Vero Moda
Knit / H&M
Skirt / H&M
Tights / H&M

No comments:

Post a comment