December 09, 2019

JOULUKUUSSA AION...

IMG_7496-2

Heipä hei ja ihanaa viikon alkua! Mulla oli tänään vapaapäivä töistä, joten aamupäivästä kävin hoitamassa asioita, tein ruokaostokset ja samalla kiersin kirpparit tehden hyviä löytöjä. Nyt vatsa ruokaa täynnä näpyttelen tätä postausta ja mietin pitäisikö ottaa lasi viiniä, kun sitä jäi viikonlopun illalliselta. Ehkä säästän ne vielä seuraavaa viikonloppua varten. Ei tunnu muuten yhtään, että olisi joulukuu ainakin kun katsoo tuonne pihalle pilkkopimeään. Toivottavasti saataisiin edes jouluksi lunta... Onneksi mulla on sen verran kivoja suunnitelmia meneillä täksi kuuksi, että en edes kerkiä jäädä miettimään tuota yli pitkittynyttä kaamosta. Tässä mun suunnitelmia joulukuulle: 

✘ Käydä vahvistamassa microbladingin, joka tuli toteutettua torstaina. Tällä hetkellä näyttää siltä kuin olisi hiilellä vedetty kulmakarvat... :D

✘ Käydä joulumarkkinoilla, jossa itseasiassa käytiin pyörähtää jo perjantaina. Aina sieltä löytää jotain kivaa, jos ei muuta niin edes metrilakuja pussillinen.

✘ Etsiä jonkun hyvän tv-sarjan, josta olisi useampi kausi. Ei olla nyt moneen iltaan katsottu mitään, kun ei tunnu löytyvän molempia kiinnostavaa sarjaa. Juuri äsken sain katsottua Criminal Minds:n loppuun ja senkin tilalle pitäisi löytää jotain... Viime jaksossa tuli sellainen paljastus, että en malta odottaa mitä seuraavassa ja viimeisessä kaudessa käy!

✘ Olla viikonlopun lemmikkien vahtina äitini luona. Ihanaa päästä taas olemaan viiden kissan ja yhden koiran kanssa useampi päivä. <3

✘ Saada vihdoin kaikki joululahjat paketoitua. Jotkut tosin eivät ole vielä edes tulleet postissa...

✘ Tehdä geelilakkauksia ainakin kolmelle eri henkilölle + itselleni. Löysin kirpparilta halvalla välineet ja eilen tilasin lisää värivalikoimaa lakoille. 

-
Hi there and have a lovely start of the week! I had a day off today from work and the whole afternoon I was just running errands. Now my stomach is full of food and I'm typing this blogpost. It doesn't seem like it is December at all when you look outside and all you can see is pitch black. I hope we get some snow at least on Christmas Eve. Luckily I have some very exciting plans for this month and I can focus on them. Here is my plans for December:

✘ Re do my microblading. Which btw I have already done and now my eyebrows look ridiculous.
✘ Visit Christmas market. Also done on Friday and it was fun.
✘ Find a new good tv-series.
✘ Babysit five cats and a dog at my moms house for a weekend.
✘ Wrap all of the Christmas presents. All of them hasn't even arrived yet.
✘ Do gel nail polishes for at least three people + myself.

Itsenäisyyspäivä IMG_7537-2

✘ Käydä luistelemassa, kunhan vaan saataisiin jäät tänne Joensuuhun (joka vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä tällä hetkellä...). En edes muista milloin viimeksi olisi näin paljon tehnyt mieli päästä jäälle.

✘ Mennä katsomaan uusimman ja viimeisen Star Wars -leffan teatteriin. En olekaan varmaan vuoteen käynyt leffateatterissa, joten on jo aikakin käydä verestämässä muistia.

✘ Tehdä työvuoroja toimistolla. Myymälä pakattiin kasaan, joten sain siirron toimistohommiin, joka sattuu olemaan tien toisella puolella mun kotia.

✘ Vaihtaa lahjat kavereiden kesken. Löysin niin ihanat lahjat kavereille, enkä malttaisi odottaa niiden antamista!

✘ Viettää jouluaaton ja joulupäivän kahdessa eri paikassa. Tuleepahan ainakin syötyä noina päivinä :´D

-
✘ Go ice skating... if we just get ice rinks here on time. 
✘ See the last up coming Star Wars movie. Cannot wait!
✘ Work at the office. I no longer work at the store and now my work place is just across the street.
✘ Exchange gifts among friends. I really spoiled my friends this year.
✘ Spend Christmas Eve and day at two different places. I'm just thinking about all of the food I'm going to get. 

Itsenäisyyspäivä-002 IMG_7466-2

✘ Vlogata koko jouluaaton. Haluun saada ikuistettua meidän joulun myös videolle, sillä kuvia riittää jo edellisistä vuosista. Ainoana ongelmana ovat vain liian pienitehoinen tietokone videoiden muokkaamiseen (myös Italian vlogin kanssa oli vaikeuksia ja pelkäsin jo mun koneen räjähtävän ennen kun saan videon valmiiksi) ja liian vanha kamera videokuvaamiseen. Esimerkiksi tarkentaminen pitää mun järkkärillä tehdä manuaalisesti, joka tuottaa hieman haasteita jos haluan olla itsekin kuvassa... Täytyy varmaan ruveta säästämään parempiin välineisiin.

✘ Pelata mun uudella joululahjalla, mikäli se edes kerkiää tulla jouluaatoksi. Tilasin sen jo viikko sitten, mutta vieläkään sitä ei ole edes tullut lisää varastoon saatikaan lähetetty tulemaan...

✘ Viettää tapaninpäivän todennäköisesti siskon tupareiden parissa. Pitkästä aikaa koko perhe on koossa illanistujaisten merkeissä!

✘ Käydä uutenavuotena ravintolassa syömässä ja jatkaa sieltä iltaa vuokratulle saunatilalle. 

Huh, tässä sitä puuhaa jo riittääkin koko kuukaudelle!

-
✘ Do a vlog about my Christmas eve. First time for everything I guess.
✘ Play my new Christmas present... if it even arrives on time.
✘ Spend Boxing day at my sisters house warming party.
✘ Have a dinner at restaurant on New Years Eve and continue the night to a rented sauna place.

Phew, I'm going to be busy this month!

Itsenäisyyspäivä-001

No comments:

Post a Comment