April 02, 2018

Walking on sunshine

IMG_1399-2

Ei uskoisi näiden kuvien olevan eilen otettuja, kun katsoo pihalla mylläävää lumimyrskyä. Juuri kun luulin kevään koittaneen. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Käytiin eilen kävelyllä kun oli niin nätti ja lämmin sää. Vihdoin kärsi ottaa kuvia pihalla ilman kovaa kiirettä pois, kun joka paikka on jo ihan jäässä. Mie ainakin oon jo ihan valmis kevään tuloon, vaikka lumesta ja talvesta tykkäänkin. Kumminkin näin puolen vuoden jälkeen tämä kylmyys alkaa jo riittää.
Oli muuten iso pettymys eilen kun aukaisin mun Minions suklaamunan. Yllätyksen muna oli kaksi kertaa pienempi kuin itse suklaamuna. En tiedä olenko ainoa, mutta itse ajattelin, että jos ostan isomman munan niin saan kanssa isomman yllätyksen? Ja sitten se yllätys oli vaan joku surkea hyrrä... :D En tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa. En enää koskaan osta suklaamunia.
Vielä yksi pääsiäispyhä päivä on siis jäljellä ja mennään kohta toiseen paikkaan kyläilemään. Näiden aurinkoisten kuvien myötä toivotan vielä kerran rauhallista pääsiäispyhää! :)

IMG_1356-2 IMG_1320-3

2 comments: