April 30, 2018

Netflix favorites atm

Itse aina kun löydän jonkun uuden hyvän sarjan, niin sitä pitää katsoa ahmimalla eteenpäin ja eikä mene pitkään niin kappas kaikki jaksot on jo katsottu. Listasin tähän alapuolella mun lemppari Netflix sarjoja, joita katson tällä hetkellä tai olen saanut jo kaikki jaksot päätökseen. Eiköhän näiden joukosta löydy jotain teillekin katsottavaa!

IMG_2120-2

Frendit (Komedia)

Kaikki varmaan tietävät kyseisen sarjan, joten juonesta en rupea sen enempää kertomaan. Aluksi rupesin katsomaan tätä vain aamuisin samalla kun söin aamupalaa, mutta sain mun poikaystävän koukutettuun kanssa ja ollaan katsottu jaksoja ihan urakalla. Aivan ihana sarja ja Jennifer Aniston on niin mun girl crush!

New Girl (Komedia)

Komediasarja, jossa nuori nainen muuttaa kolmen miehen kanssa asumaan kimppa kämppään. Tää on juonelta ja huumorilta niin koukuttava sarja, että ekan kerran kuin näin telkkarissa yhden jakson, niin oli pakko tilata itselleni muutama tuotantokausi kotiin.

Degrassi (Draama)

Mulla on viha-rakkaus suhde tähän sarjaan. Toisaalta kaikki hahmot ärsyttävät mua, jollain tavalla, mutta silti katson sarjaa vain eteenpäin. Sarja sijoittuu siis lukioon ja sen oppilaisiin. Voitte vaan kuvitella minkälaisia suhde kiemuroita ja hormonia hyrrääviä teinejä siinä on. Silti se hyvin koukuttava sarja :D

Riverdale (Draama/Trilleri)

Sarja kertoo pienestä kylästä ja sen asukkaista. Ekassa kaudessa ratkaistaan yhden asukkaan murhaa ja toisessa kaudessa on sarjamurhaaja liikkeellä. Todella koukuttava sarja, mutta jokseenkin vähän outo ainakin mun mielestä.

Outlander (Draama)

Tämä sarja saa ihmisen kiitolliseksi olla syntynyt nykyiseen aikakauteen. Sarja nimittäin kertoo naisesta, joka elää Skotlannissa vuodessa 1945 ja joutuu aikamatkalle vuoteen 1743 jolloin britit ja skotit sotivat keskenään. Juoni on yksi kaikkein koukuttavimmista ja muutenkin historia on aina kiehtonut minua, joten tämä oli paras sarja löytö vähään aikaan. Todellakin suosittelen katsomaan!

Netflix favorites atm

Designated Survivor (Trilleri/toiminta)

Rupesin katsomaan tätä sarjaa silloin kun sain 24 tuntia sarjan katsottua, enkä saanut tarpeeksi Kiefer Sutherlandistä näyttelijänä. Kiefer on siis sarjan pääosassa, josta tulee tällä kertaa presidentti ja joutuu selvittelemään yhdysvaltojen kriisejä.

The 100 (Toiminta)

Sarja kertoo maailman lopun jälkeisestä ajasta, jolloin elonjääneet ihmiset asuvat isossa avaruusasemassa. 100 nuorisorikollista lähetetään tutkimaan Maan kelpoisuutta asuttavaksi, jolloin he pian huomaavat, että eivät ole ainoat elonjääneet Maapallolla. Todella hyvä sarja ja paranee vaan kausi kaudelta!

Stranger Things (Trilleri)

Ensimmäisessä kaudessa pieni poika katoaa olemattomiin, jollain hänen kaverinsa ja perheensä alkaa etsimään häntä. Sarjan edetessä alkaa selviämään ja tapahtumaan kummia asioita. Aluksi olin vähän epäilevä tätä sarjaa kohtaa, sillä en erityisemmin välitä sarjoista tai leffoista, jossa pääosissa on lapsia. Tässä sarjassa tämä kumminkin toimi todella hyvin ja koukussa oltiin heti!

Marvel's The Bunisher (Toiminta)

Olin aluksi aika epäilevä tästä sarjasta, mutta onneksi päätettiin katsoa tätä. Sarja kertoo Frank Castlesta, joka on menettänyt perheensä ammuskelussa ja lähtee hakemaan kostoa oman käden kautta. Juuri tälläisestä kunnon toiminnasta mie tykkään!

Scream (Kauhu)

Sarja on saanut inspiraatiota saman nimisistä kauhuleffoista, jossa riehuu sarjamurhaaja valkea haamu naamari kasvoilla. Itse juurikin noiden leffojen takia aloin katsomaan kyseistä sarjaa ja yllätys jäin koukkuu ensimmäisen jakson jälkeen.

Slasher (Kauhu)

Toinen kauhusarja, johon jäin ihan koukkuun, vaikka todella raaka onkin. Molemmissa tuotantokausissa on eri juonet ja hahmot, mutta pääjuoni on silti sama. Sarjamurhaaja on liikkeellä ja tappaa ihmisiä yksitellen hyvin raa'alla tavalla. Itsekin joudun sormien välistä tirkistellä jossain kohdissa... :D

IMG_2039-2

No comments:

Post a comment