August 24, 2017

Color Obstacle Rush - Kuopio, day 2Luulin jo että tämä postaus ei koskaan tulisi näkemään päivänvaloa, mutta mie onnistuinkin saamaan tehtyä ton videon valmiiksi! Noin kolme päivää siinä kesti ja oon suht tyytyväinen lopputulokseen ensimmäiseksi videoksi. Eikun vaan peukkuja pystyyn jos tykkäsitte ja tilatkaa kanava, niin saatte ekana nähdä videon ennen kun se tänne blogin puolelle ilmestyy!
Elikkä lauantaina heräiltiin ensin kaikessa rauhassa ja syötiin kunnon aamiainen. Lähdettiin kävelemään kohti Puijoa keskipäivän jälkeen ja hiki kerkisi tulla jo siinä kolme kilsaa kävellessä kohti tapahtumapaikkaa. Kerittiin juuri sopivasti viskaamaan reppu narikkaan ja siitä suoraan alkulämmittelyyn. Lämmittelyn jälkeen olikin jo aika lähtemään kohti viiden kilsan juoksua, mutta sitä saatte katsella tosta videolta, niin en tänne rupee spoilailee mitään. Juoksu päättyi vielä isoon loppuhuipennukseen ja senkin näette sitten itse videolta.

GOPR0015 GOPR0020 GOPR0051 GOPR0059 IMG_9031

Juoksun jälkeen mentiin suoraan peseytymään ja pikkusen pelotti, että lähtevätkö ne värit pois hiuksista ja ihosta, mutta kyllä ne sitten lähti. Mie olin pakannut itselleni pelkästää ehkä maailman huonoimpia kenkiä, joten juoksujalkaa lähdettiin kohti keskustaa etsimään mulle parempia tallustimia. Yksien sijasta löysinkin sitten kolmet alesta aika perus mie, mutta sitten kun astuttiin ulos liikkeestä, niin ulkona oli ruvennut satamaan kaatamalla eikä meillä tietysti ollut mukana sateenvarjoa. Lähdettiin sitten markkinoille syömään vähän churroja sateensuojaan. Istuttiin siinä varmaan tunti, eikä sade ollut silti hellittänyt yhtään. Alkoi olla jo sen verran myöhä ja meillä oli kiire päästä laittautumaan, niin ei siinä auttanut kun vaan lähtee tallustamaan eteenpäin. Kastuttiin molemmat ihan litimäräksi, mutta onneksi sentään ulkona ei ollut kylmä. Kämpälle tultua ruvettiin tekemään vähän ruokaa, laittautumaan ja korkattiin jo ensimmäiset juomat. Ilta johti meidät ensin Puikkariin, jossa oli aivan surkea meno, joten vaihdettiin sitten Pasariin. Siellä viihdyttiin melkein valomerkkiin saakka ja lähdettiin sitten takas kämpälle syömään ja nukkumaan. Oli muuten rankka, mutta silti ihan huippu päivä!
Kolmannesta ja viimeisestä päivästä Kuopiossa kirjoitan vielä erillisen postauksen! :)

PicMonkey Collage3

No comments:

Post a comment