August 31, 2017

August snaps

Hei! Nyt olisi taas kuukauden puhelin kuvien aika. Tämä postaus tulee hiukan myöhässä, mutta sille ei nyt mahda mitään. Elokuu oli aika mielenkiintoista aikaa ja paljon kerkisi tapahtumaan yhden kuukauden aikana. Tässä muutamat kuvat parhaimmista hetkistä! :)
Tuttuun tapaan mua voi seurata snäpissä nimimerkillä ssarixo tai instagramissa saripir.
PicMonkey Collage2
1. Olen varmaan jo aiemminkin sanonut, mutta sanon vielä toisenkin kerran, että Houkutuksen kakut ovat maailman parhaita!
2. Kesän ensimmäiset ja viimeiset laivalla istumiset. Tänä kesänä ei muutenkaan tullut paljoa terassilla käytyä.
3. Käytiin juoksee kaverin kaa viiden kilsan lenkki ennen väriestejuksua, jotta ei oltais ihan rapakunnossa kun itse tapahtumaan päästäis. Meinasi kunto loppuu tuolla matkalla, mutta hyvin silti me selvittiin.
PicMonkey Collage
1-3 Käytiin kaverin kaa kiertää Kansainväliset suurmarkkinat ja siellä oli vaikka mitä kivaa. Syömässä käytiin thaimaalaisessa ja jälkkäriksi vielä haettiin churrot. Yritettiin kans voittaa minions pehmolelut, mutta yritykseksi se myös jäikin. Itse kokeilin ampumalla voittaa jätti minionin, mutta en saanut kaikkia tölkkejä kaadettuun. Möhlä jäi vähän harmittaa :'(
PicMonkey Collage3
1. Kahvittelua coffarissa!
2. Oli virhe käydä kokeilee iltapukuja, kun ihastuin palavasti tuohon simppeliin yksilöön. Rupesi harmittamaan kun en päässyt tanssimaan vanhoja ja olla prinsessana yhden päivän ajan.
3. Päivällisellä Rossossa! En enää koskaan ota pizzaa, jossa on katkarapuja hyi hitto :D
PicMonkey Collage4
1. Tämä viikonloppu oli ihan paras! <3
2. Odotin tota peliä tosi pitkään ja pakko sanoo, että olin vähän pettynyt tohon. Ajattelin ton olevan yhtä pitkä kuin edelliset pelit ja vähän toivoin sen olevan hiukan jännittävämpi. No ei voi mitään. Kyllä tosta on silti viihdykettä päiväksi!
3. Tehtiin kaverin luona yksi ilta herkkuruokaa ja juoruttiin saunassa. Tahtoo oman saunan!
PicMonkey Collage5
1. Ai että tätä onnellisuuden määrää! Vihdoin nään mun tämän hetkisen lemppari bändin livenä eli ffdp. Aah en malta odottaa marraskuuta! <3
2. Etsin netistä juuri vihreää takkia ja iskin silmäni heti tuohon. Mulla onkin tuo sama jo vaaleanpunaisena ja se oli viime talvena ihan mun lemppari takki! Nyt vaan saisi enemmän kylmentyä ilmat ja lopettaa ton jokapäiväisen satamisen.
3. Löysin ton super söpön setin pizzalle kirpparilta! Nyt tekee mieli ruveta leipoo itse pizzaa :P

No comments:

Post a comment