July 11, 2017

Weekend getaway

IMG_8985

Hola! Takana on ihanan rentouttava viikonloppu, joten levätyin mielin pääsee perjantaina ja lauantaina juhlistamaan Ilosaarirockia. En uskalla edes ajatella sunnuntain olotilaa, joka varmaan jatkuu vielä maanantaille tai niin ainakin juhannuksen jälkeen kävi.
Lähdettiin perjantai iltapäivällä ajelee kaupan kautta kohti Liperin mökkiä, jossa vietettiin yksi yö. Perille päästyä sytyteltiin nuotio ja mökkiä lämmitettiin ja pienen ruokatauon jälkeen lähdettiin rämpimään kalaan. Isoin kala jäi vielä lampeen, vaikka vähän aikaa se mun ongessa räpiköi kiinni. Illalla lämmitettiin vielä sauna ja kylvettiin useampi tunti, sekä korkattiin muutamat huurteiset.
Seuraavana päivänä nukuttiin pitkään ja nopee aamupala syötiin, jonka jälkeen pakattiin kamat kasaan ja suunnattiin uudestaan samaan paikkaan fisuja nappailee. Isointa vonkaletta ei näkynyt tällä kertaa ollenkaan. Iso ämpärillinen kaloja myö kumminkin saatiin, joten tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä.

PicMonkey Collage
IMG_8967 IMG_8965 IMG_8989 IMG_8991

Mökiltä tullessa käytiin vielä pikavisiitillä kakku kahvilla ja mentiin sitten keskustaan joskus illalla. Pikaiset siistiytymiset tehtyä suunnattiin juhlistamaan synttäreitä.
Seuraavana päivänä otettiin vaan aurinkoa partsilla ja päivällä haettiin torilta jäätelöt, sekä kierettiin kirppis. Päivälliseksi tehtiin meidän saamista kaloista herkkuruoka ja pidettiin muutaman tunnin ruokakooma. Illalla käytiin pulikoimassa rannalla ja sen jälkeen vielä neljän kilsan lenkille. Mie olin lenkistä viis ihan jäässä, joten pakko oli käydä vielä saunassa ennen nukkumaan menoa. Olisi niin luksusta omistaa oma sauna kun olen kunnon vilukissa, mutta kun ei vaan ole. Nautinpahan sitten täysillä kun niinä harvoina päivinä saunaan pääsen. :D

PicMonkey Collage2

No comments:

Post a comment