May 31, 2017

May snaps

Helou! Meinasi jo pelko tulla, että saanko tehtyyn tästä kuusta puhelin kuva postausta. Kalenteri näyttää ihan täyteen buukatulta toukokuun kohdalta, mutta jostain syystä niitä kuvia ei ole tullut räpsittyyn. No jaa postauksia silti mie oon kirjoitellut enemmän kuin minäkään muuna kuukautena, joten olkoot, näillä mennään.
PicMonkey Collage
1. Nämä leffat eivät kyllä petä koskaan! Niin hyvä, vaikka aluksi vähän epäilin tuota.
2. Alkoi iskee jo epätoivo jatkuvien lumisateiden takia, mutta kyllä se kesä näkyy tulevan pikku hiljaa.
3. Mun peli kokoelma sai taas täydennystä. Harmi vaan että noista oli vaan pariksi viikoksi iloa, sillä molemmat oon jo pelannut läpi. Nyt pitää taas ruveta uutta metsästämään. Saa myös vinkata jotain hyvää toiminta peliä, jos on jokin mielessä!
PicMonkey Collage2
1. Siskon tytön synttäreillä. Oi nami nuo siskon tekemät kakut olivat niin hyviä. Molempia ahdoin ihan kunnolla, kun saatiin jämät kotiin syötäväksi.
2. Nyt on piknik kausi avattu. Vaikka aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko ajan, niin oltiin silti ihan jäässä. No onneksi mulla oli toi pizza lämmittämässä :P
3. Kävin noin viikko sitten näöntarkastuksessa ja molemmissa silmissä lukemat ovat pysyneet samalla. Tarkoitus ei ollut ostaa uusia laseja, mutta ihastuin noihin silmälaseihin heti kun näin ne ja kaupan päälle valitsin kanssa aurinkolasit. Niin nätit molemmat!

No comments:

Post a Comment