December 28, 2016

This Christmas...

IMG_7593

Kotiuduin tänään vasta Joulun vietosta ja ai että on ihanaa tehdä omia juttuja rauhassa kotona. Tämä vuotinen Joulu sujui vähän eri tavalla kun mun aiemmat.
Aamusta lähdettiin ensin mun mummolaan round ykköselle ja illalla sitten toiseen paikkaan round kakkoselle. Aattona tuli syötyä ihan liikaa jouluruokaa, avattua paljon ihania lahjoja, saunottua extra pitkään, vilvoiteltua lumihangessa ja vietettyä aikaa perheen kanssa.
Joulupäivänä leikittiin pihalla ja itse tein lumesta Frozen leffasta tutun Olafin, luin monta tuntia Harry Potteria, söin lisää jouluruokaa, saunottiin ja käytiin hyppimässä lumihangessa jäähdyttelemässä.
Tapaninpäivänä syötiin taas vaihteeksi jouluruokaa, sukuloitiin ja illemmasta valmistauduttiin tapsantansseille tosin ilta jäi lyhyeen kun baarit oli ihan täynnä, eikä ketään enää päästetty sisälle.
Oi voi vielä pitäisi uusivuosi kestää ja sitten juhlat olisi vähäksi aikaa taas ohi. Joululahjat esittelen täällä sitten erillisessä postauksessa kunhan saan ne vaan kuvailtuun.

IMG_7648 IMG_7685 IMG_7692

No comments:

Post a comment