January 03, 2017

Goodbye year 2016!

Hurjan nopeasti tuntui menevän edellinen vuosi. Vasta sitä oltiin keuhkokuumeessa uudenvuoden jälkeen ja sain allergisen reaktion antibiooteista ynnä muuta sellaista kivaa. Ehkä tänä vuonna välttyisin pahemmilta eksoottisilta taudeilta, kun viime vuonna niitä vain pukkasi heti toisen jälkeen.
Anyway vuosi nyt vaihtui ja ajattelin laittaa tänne viimeisimmät viime vuoden kuvat, niin voin aloittaa taas puhtaalta pöydältä kirjoittaa!
PicMonkey Collage
1. Ton yhen kanssa iltaa viettämässä mun luona.
2. Tyttöjeniltaa vähän ja Until Dawnin pelaamista. En ole vieläkään uskaltanut pelata tota loppuun...
3. Tulis jo kesä niin saisin jo ruveta käyttää noita!
PicMonkey Collage2
1. En tiiä miksi mut oon ihan kokonaan ihastunut kaikkeen vintage ja antiikki juttuihin. Mummilta sain tollaisen vintage yöasusetin ja varsinkin toi kaapu on niin ihana ja olo on ihan kun prinsessalla.
2. Löysin kirpparilta nämä kauniit antiikki lautaset. Tossa on 12 kpl syviä ja isoja lautasia ja sain ton koko setin hintaan 70 euroa. Merkki on Lorenz Hutschenreuther ja valmistusvuosi 1955.
3. Pelihetki Mörrin kanssa <3
PicMonkey Collage3
1. Kaverin kanssa testaamassa uutta aasialaista ravintolaa Pan Buddhaa Joensuussa. Oli muuten ihan huippua ruokaa!
2. Koirakaveri <3
3. Tehtiin yksi ilta mun kaverin kanssa sushia pelkästään mun opeilla ja tulihan noista ihan syötäviä, vaikka aluksi vähän epäilytti. Äiti kyllä meinasi oksentaa kun toin noita maistiaiseksi.
PicMonkey Collage4
1. Pipareiden leipomista ennen Joulua. Varsinkin noiden koristelu on ihan parasta!
2. Onneksi noi Snapchatin filtterit on olemassa, sillä en muuten ottaisi kuvia mun meikittömästä naamasta tai varsinkaan lisäilisi niitä mihinkään. Mörri tosin <3
3. Mun söpö pikkuinen Olaf! Tein tota varmaan pari tuntia ja muutaman kerran meinasi hermot mennä noiden yksityiskohtien kanssa :'D
PicMonkey Collage5
1. Pieni takiainen mun kanssa katsomassa Gilmoren tyttöjä.
2. Mulla on ollut ihan hirvee hiuskriisi nyt pari kuukautta ja koko ajan rutku olo. Kävin noin viikko sitten tukkatohtorilla ja tollaiset näistä nyt tuli. Pidennykset saan vielä loppuviikosta ja esittelen ne sit täällä paremmin.
3. Uuttavuotta juhlistettiin tällä kertaa Kuopiossa, josta illemmalla lähdettiin yöelämään juhlimaan vähän lisää. Kadut siellä oli ihan järkyttävän liukkaat ja itse olin vielä korkkareissa liikenteessä, joten tulo-ja menomatka tuntuivat ikuisuudelta. Kivaa silti oli, vaikka jalat olivat aamulla ihan kuolleet.

No comments:

Post a comment