October 25, 2015

Time to get little spooky

IMG_4897 IMG_4920 IMG_4913

En tiedä, että olenko yksin ogelmani kanssa, mutta mulla alkaa joka vuosi jo heti syyskuun alussa kauhee Halloween kuume, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Löydän itseni selailemassa liiankin usein Punanaamion sivustolla ja nyt vihdoin sain itselleni hyvän syyn tilata sieltä jotain. Tänä vuonna ajattelin pukeutua oikeasti pelottavaksi, kun olin viime vuonna pelkkä tylsä Minni Sari hiiri... Joten päivällä kun pidetään pippalot perheen kesken, niin pukeudun zombie punahilkaksi. Illalla vaihdan vain baarivaatteet niskaan ja jatketaan juhlimista kavereiden kesken ja meiltä sitten jossain vaiheessa yöelämään. Saa nähdä minkälaisii reaktioita meidän jengi aiheuttaa baarin puolella. :D
Mutta niin Punanaamiosta ostoskoriin asti pääsivät valkeat piilarit, vampyyrin purema, arpivahaa, musta-valkea meikkisetti, sekä liima ja poistoaine. Noi vampyyrin hampaat ja tekoverikapselit ostin Cypershopista ja punahilkan asu on kirpparilta, mutta toi sama löytyy myös Punanaamiosta!
Noitten lisäksi tilaus sisälti kanssa joitain koristeita, mutta ne esittelen sitten erillisessä postauksessa, kunhan ollaan kämppä saatu äidin kanssa kuntoon! Onneksi äiti on yhtä innoissaan näistä Halloween bileistä kun minä (jos ei sitten vielä enemmän innoissaan), niin ei tarvitse yksin laitella ja suunitella kaikkea. :)

No comments:

Post a comment