October 29, 2015

The beauty of Snapchat

Mulle itelleni Snapchat oli aluksi outo ja vaikeakäyttöinen sovellus, enkä tykästynyt siihen yhdessä päivässä. Latasin sen ensimmäisen kerran puhelimeeni ihan vain kokeilumielessä ja päivän tai parin päästä poistin sen, koska en tajunnut sen käyttötarkoitusta, enkä osannut edes käyttää sitä. Toisen kerran ladattuani sen, syystä tai toisesta, on se pysynyt mun puhelimessa tähäänkin päivään asti (muutama itkupotkuraivari ton opettelemisessa tuli, mut loppu hyvin kaikki hyvin).
Ennen pikaiset kuvat tuli räpsittyyn ihan vain puhelimen omalla kameralla ja harvoin ne päätyivät minnekkään julkaistavaksi, vaan ne jäivät puhelimen muistiin omaksi ilokseni. Nykyisin snäppiä tulee käytettyyn melkein joka päivä ja sinne tallentuu vähän kaikennäköisia julkaisuja, niin kuvia kun videoitakin.

Snapchat

Tässä hiukan nippelitietoa niille keille kyseinen sovellus ei ole niin tuttu!
Kaikkein hienonta tossa sovelluksessa on kuvien aitous! Eli kuva on otettava välittömästi ja se on jaettava suoraan tilanteesta. Kaikkien julkaisut näkyvät muille vain vuorokauden ajan (paitsi vain kavereille jaetut kuvat katoavat heti niiden avaamisen jälkeen), eikä ne tallennu minnekään, ellet sitten itse tallenna sitä kuviisi. Eikä kukaan saa kaapattuun niitä kuvia itselleen kun vain screenshotilla ja senkin näät, että kuka niitä screenshotteja on ottanut. Kätevää eikös? Lisäksi ennen kun julkaiset yhtikäs mitään, niin sinä saat päättää, että kenelle haluat julkaisusi näkyvän oli se sitten yhdele tai monelle kaverillesi tai "my story" joka näkyy kaikille. Voisin hehkuttaa tätä sovellusta vaikka kuinka pitkään mut hillitsen itseni nyt! :D

Minua voi Snapchatissa seurata nimimerkillä @ssarixo. Noissa kuvissa näkyykin mun uusimmat snäpit, joita täällä blogin puolella ei ole näkynytkään! :)

No comments:

Post a comment