June 29, 2021

KESKELLÄ KESÄÄ

IN THE MIDDLE OF SUMMER

IMG_1292 
Viikonloppu tuli ja meni aivan liian nopeasti. Maanantai ja nyt myös tiistai ovatkin tuntuneet jotenkin erityisen tahmealta, vaikka viikonloppu menikin pelkästään renotutuessa hyvässä seurassa. Juhannus menikin juuri niin kuin olin olettanutkin. Syötiin grilliruokaa ja ihania kesäjälkkäreitä, nautittiin lasillinen jos toinenkin viiniä, paljuiltiin ja uitiin pitkälle iltaa välillä saunoen, askartelin itselleni kukkaseppeleen, kuvailtiin kukkapellolla (samalla paarmoja karkuun juosten xD), pelailtiin porukassa kortti- ja lautapelejä, suppailtiin auringonlaskun aikaan ja ihan vaan nautiskeltiin lämpimästä kesäsäästä. Ainoana huonona puolena olivat vain itikat, jotka onneksi nyt ovat vain muistoina kutiaviana paukamina. Niitä kun ei täällä kaupungissa eläessä ei paljoa nää, varsinkaan kun asuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Takana on siis oikein onnistunut juhannus ja nyt pitää vaan koittaa asettaa itseni takaisin siihen arkirytmiin, jotta hommat jatkavat rullaamista. 

Tänään käytiin tyttöjen kanssa päivällä ihastelemassa Botanian kukkaloistoa ja tarkoituksena oli sen jälkeen jatkaa puuhaamista koneella, mutta taitaa terassi ja kylmä huurteinen houkutella enempi tällä hetkellä. Jospa sitä huomenna saisi enemmän aikaiseksi. Nyt vielä nopeat laittautumiset ja siirryn ulos nauttimaan tästä lämpimästä kesäillasta. Ihanaa tiistai-iltaa teillekin! 

The weekend came and went too fast. Monday and now also Tuesday have somehow felt particularly sticky, even though the weekend was just relaxing in good company. Midsummer went exactly as I had expected. We ate barbecue food and wonderful summer desserts, enjoyed a glass or two of wine, swam long in the evening, went to a sauna, crafted a flower crown for me, photographing in a flower field (while running away from gadflies xD). The only downside was mosquitos, which fortunately are now just memories of itchy bangs. There are barely any mosquitos in the city, especially when living on the top floor of an apartment building. So behind is a really successful Midsummer and now I have to try to put myself back in that everyday rhythm.

Today we were at Botania with the girls and the intention was to continue studying etc. after that, but I think the terrace and some cold drinks attract more at the moment. Oh well, there is a new day tomorrow. Now I'm going to get ready and continue out to enjoy this warm summer evening. Have a wonderful Tuesday evening loves!
Juhannus21 IMG_1229

No comments:

Post a Comment