March 02, 2021

HELMIKUUN LEMPPARI

FEBRUARY'S FAVE

IMG_6735 
Hetki: Se kun parin tunnin lumikenkäilyn jälkeen pääset kylpylään rentoutumaan (ja lämmitelemään xD).

Rutiini: Mun "lounas" hetket. Syön välipalaa yleensä kahden aikoihin ja menussa on ollut viimeaikoina niin riisikakkuja kuin kanelipullia eli toisin sanoen kaikkea herkkua xD

Kauneujuttu: Sävyttävät hoitoaineet. Mun viime kerrasta kampaajan penkissä on kulunut jo vuosi, joten tämä letti alkaa myös näyttääkin sen mukaiselta. Ehkä tässä lähi kuukausina raaskisin varata itselleni ajan tukkatohtorille, vaikka se tarkoittaakin lähemmäksi 200 euroa köyhempää minua... 

Moment: When after couple hours of snow shoeing you get to go to spa.
Routine: My "lunch" moments. On the menu has been for example rice cakes and cinnamon buns a.k.a. just treats xD
Beauty thing: Toning conditioners. It has been a year since I last time visited hairdresser and my hair is not looking so good at the moment. Maybe on these coming months I would book an appointment even if it means that I'd be about 200 euros poorer...
Kuhasalo IMG_6596 
Vaate: Mun valkeat UGG talvisaappaat (näkyvät myös kuvissa), jotka itseasiassa mun äiti osti kirpparilta ja antoi ne mun siskon lapselle, joka antoi ne sitten pikku siskolleen ja nyt ne on sitte mulla. Hyvin ovat siis kestäneet käytössä! :D

Herkku: Tämä ei nyt varsinaisesti mikään herkku ole, mutta treenit ovat maistuneet erityisen hyvin nyt kun ostin itselleni BCAA Hardrcore jauhetta maussa mansikka passion. Siis nam suosittelen kokeilemaan, jos tarvitset lihaksen kasvatukseen lisäpotkua!

Ruoka: Keittoruuat maistuivat hyvin ja lemppari on ehdottomasti kalakeitto!

Ostos: Kaukolaukaisin! Oli kiva päästä kokeilee täysin yksin kuvien ottamista ja samalla mallina olemista. Hidasta puuhaa, mutta saan ainaki olla täysin ohjaksissa.

Clothing: My white UGG winter boots (which are on these pictures as well). Those shoes have been in hard use since they have been previously used by my sisters two children, and now they are mine. Well I have to admit they have lasted very well! :D
Treat: This isn't exactly a proper treat but my workouts have been so much tempting since I bought BCAA Hardcore powder on flavor strawberry passion. Just yummy! I really recommend it if you want an extra boost to grow your muscles!
Food: Soups have tasted particularly good and my favorite is most definitely fish soup!
Purchase: Cameras remote control! It was so nice to try to be completely in control of my pictures. Although it was much slower.
Kuhasalo1 IMG_6677 
Tv-sarja: Ollaan katsottu nyt Netflixin uutuus(?) sarjaa Behind Her Eyes, joka koukutti jo ensimmäisen jakson jälkeen. Tänään varmaan katsotaan loput kaksi jaksoa, sillä mun aivot käyvät ylikierroksilla, kun yritän miettiä miten se tulee loppumaan. Ai että tykkään psykologisista trillereistä niin paljon!

Biisi: Nyt soittolistalla on pyörinyt useasti Kornin Kiss ja Can You Hear Me.

Leffa: Heh, pakko kyllä myöntää, että helmikuussa ei tullut yhtään leffaa katsottua (muu kuin After We Collided, joka oli aika surkea).

Muu: Niinkin random kuin jäätelösuositus, joka on 3 Kaveria paahdettu pähkinä ja kinuski. Siis nam! Ihan kuin Snickers patukkaa söisi jäätelön muodossa, tosin ilman sitä suklaata!

Tv-show: We have been watching Netflix new(?) series Behind Her Eye which is so addictive already after one episode. It is so good that I think we are going to finish it today since all I can think about is that series and how it is going to end. Gosh I just love a good psychological thrillers! 
Song: On my playlist there has been playing non stop Korn Kiss and Can You Hear Me.
Movie: I have to admit that I haven't watched really any movie during February (other than After We Collided which was actually terrible).
Other: Ice cream from 3 Kaveria in flavor roasted walnut and caramel. Just yum!
Kuhasalo2

No comments:

Post a Comment