February 04, 2021

TAMMIKUUN LEMPPARI

JANUARY'S FAVE...

IMG_6168 
Hetki: Utransaari kovalla pakkasella auringonlaskun aikaan. Tämän postauksen kuvat ovat itse asiassa muistot siitä hetkestä!

Rutiini: Viikottaiset kuvausreissut! Varsinkin, kun nyt on ollut niin hyviä säitä käydä kuvailemassa luonnossa. Talvesta taisi tulla mun lemppari vuodenaika kuvien ottamiseen. 

Kauneusjuttu: Äidiltäni saadut Nivean kasvovoide ja puhdistusmaito.

Moment: Utransaari during really cold weather and sunset. Actually this posts pics are all from that moment!
Routine: Weekly photo shooting trips! Especially now when the weather is so good. I think that winter is now my new favorite season for photographing. 
Beauty thing: Nivea face cream and cleansing milk which I got from my mum. 
Sunset Kentsu1 IMG_6069 
Vaate: Uusi musta "makuupussi-takki". Huomasin, että en omista yhtään mustaa talvitakkia, joten pakko oli korjata sellainen vääryys (kun suomalaisia ollaan xD) ja tilasin sellaisen itselleni henkkamaukan alesta.

Herkku: Popcornit. Oon ihastunut niihin uudelleen ja kulhollinen menee niitä ihan hetkessä. Myöskin Lykynlammen munkkeja olen viime päivinä unelmoinut saavani uudelleen.

Ruoka: Kaikki pataruuat houkuttelivat erityisen paljon. Oma lemppari on ehdottomasti Moskovan lihapata (ilman suolakurkkuja)!

Ostos: Uudet verhot makkariin! Kävin varmaan jokaisen nettikaupan läpi, mutta missään ei saanut halvalla ruskeita pellava verhoja. Onneksi olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja bongasin kirpparilta sellaiset kahdeksalla eurolla yhteensä <3

Clothing: My new black "sleeping bag" coat. I noticed that I don't own any black warm winter coat so I had to fix that.
Treat: Popcorns. I have fallen for them again and one bowl vanishes quickly. Also I've been dreaming Lykynlampi doughnuts lately.
Food: I've been drooling all casserole foods. My own personal favorite is Moscow meat stew.
Purchase: Curtains for the bedroom! I went through like every online store but none of them had cheap linen brown curtains. Luckily I was at the right place the right time and found some on second hand for only eight euros total <3
Sunset Kentsu Sunset Kentsu3 IMG_6198 
Tv-sarja: Criminal Minds viimeinen kausi, joka tuli vasta Viaplayhin. En voi uskoa, että mun lemppari rikos-sarja on nyt ohi :'(

Biisi: Edelleen Ed Sheeran - Afterglow on ollut kovassa kuuntelussa. Myös Slipknot on ollut päällä useasti. Ah en malttaisi odottaa elokuuta, niin kuulisin ne livenä!

Leffa: Oon nykyisin niin nirso katsomaan mitään leffoja, mutta joka päivä käyn katsomassa Viaplaysta, että joko se After We Collided olisi tullut vuokrattavaksi. Kirja on jo luettuna muistissa, niin mielenkiinnolla odotan miten se toteutuu leffana... ja no kuka ei nyt haluaisi katsoa yli tunnin verran Hero Fiennes-Tiffiniä.

Muu: ollaan tykitetty menemään melkein joka ilta AC Odysseyta, jota voinkin suositella oikein lämpimästi kaikille peleistä tykkääjille!

Tv-show: Criminal Minds last season which just came on Viaplay. I can't believe that my favorite crime series is now over :'(
Song: Still Ed Sheeran - Afterglow has been really popular on my playlist. Also Slipknot has been on non stop and I can't wait for August when I will see them live!
Movie: I'm so picky to see movies but I've been checking constantly when After We Collided will be for rent in Viaplay. I've read the book so I'm really excited to see how they turned it into a movie... and well who wouldn't want to see Hero Fiennes-Tiffin over one hour straight. 
Other: we have been playing AC Odyssey almost every night so I can definitely recommend it to any players!
Sunset Kentsu4 Sunset Kentsu2 IMG_6225

No comments:

Post a Comment