December 01, 2020

HEI JOULUKUU (MITÄ KUULUU?)

HELLO DECEMBER (HOW I AM?)

processed

Mitä kuuluu?

Opiskelua, opiskelua ja vielä kerran opiskelua. Enää kaksi viikkoa pitäisi ahertaa tehtävien parissa, niin pääsen miekin vihdoin ansaitulle lomalle. Ihan harmittaa, kun en ole kerennyt puuhailla blogin tai Instan parissa kunnolla ja postaukset tulevat pahasti myöhässä. Ulkona on jo kaunis lumipeite ja mie tykitän vaan ruskakuvia. Oon mie sentään yhdet lumiset kuvat kerinnyt käydä kuvailee, mutta ne tulee tänne sit jälkijunassa... :D

Mitä tapahtuu työ- / opiskelurintamalla?

Työrintamalla on ollut hiljaista kesästä lähtien, mutta opiskelua on ollut jo senkin edestä. Kiirettä on ollut tämän koko syksyn ajan, mutta niin mie vähän arvelinkin kouluun hakiessa.

Matkat?

Vähän ollaan mietitty jotain kylpyläreissua nyt talvelle, mutta saa nähdä onko sellainen mahdollista. Kesällä sitten ajateltiin lähteä uudestaan road tripille, mutta tällä kertaa Lappiin. Toki olisi ihanaa päästä käymään kesällä myös ulkomailla, kuten Pariisissa tai Skotlannissa. 
Syksy Onkamo IMG_4396

Harrastukset / hyvinvointi?

Kuvailemassa olen käynyt silloin kun sää ja aikataulu sallii. Kuten jo mainitsinkin, niin blogi ja Instagram ovat jääneet vähemmälle tämän syksyn ja talven aikana koulukiireiden takia. 
Treenaaminen kotona on maistunut varsinkin nyt kun ollaan etäopetuksessa. Omia lemppareita ovat koko kroppa treenit painojen kanssa ja on kiva huomata, kun jaksaa tehdä yhä isoimmilla painoilla. Kohta saa lähteä paino-ostoksille tai jos vihdoin saisin hommattua itselleni sen salikortin. 

Inspiroi eniten / vähiten?

Eniten inspiroi tietenkin joulunaika, antiikki ja vintage sisustuksessa (selailen päivittäin Torin antiikki myynti-ilmoituksia), piano coverit, takit ja muutenkin talvipukeutuminen (en halua edes laskea monta takkia olen ostanut tänä vuonna...).
Vähiten inspiroi ihmispaljous ja lukeminen, sillä joudun lukea koulukirjoja jo ihan tarpeeksi.

Tällä hetkellä syön / katson / luen?

Aamupalaksi on vaihtunut riisipuuro ja ruokana on usein edelleenkin jotain italialaista. Seuraavaksi tekisi mieli tehdä cannelonneja, joka on mun ihan lemppariruoka. 
Huomasin, että Viaplayhin oli tullut KAIKKI Supernatural kaudet, joten ollaan nyt katsottu kausi 14 jaksoja. 
Tällä hetkellä lukulistalla on niinkin mielenkiintoinen kirja kuin Mediahistoria, josta pitäisi kirjoittaa kriittinen referaatti...

Mitä odotan?

No sitä joululomaa! En malta odottaa sitä hetkeä, kun saan kaikki tehtävät tehtyä ja palautettua!


Ihanaa joulukuun ekaa! <3
Syksy Onkamo1
How am I? Well first of all I've been so busy with school especially now that semester is ending. I have two weeks left to do all of the remaining assignments ready and then I'll be finally on Christmas holiday. I'm so annoyed because I haven't had enough time to do anything for my blog or Instagram. I still have loads of pictures from autumn when there was still beautiful fall colors and now outside is all white from snow. At least I have done one photoshoot on more wintery scenery but those pictures will be here later. Oh well I guess we just have hang on with these fall pictures for a little longer. Happy first of December you all! <3

No comments:

Post a Comment