June 29, 2020

KESÄKUUN SUOSIKKI...

IMG_0599-2

Hetki: Se ilta kun tarkistin ihan vaan huvikseen sähköpostia ja yksi uusi viesti oli aiheena "Opiskelupaikka vastaanotettavissa Opintopolussa". Suu taisi loksahtaa auki jo siinä vaiheessa, mutta viimestään silloin kun aukasin viestin ja luin "Sinulle on myönnetty opiskelupaikka, onneksi olkoon.".

Rutiini: Rantapäivät eli nopee aamupala vaan nassuun, bikinit päälle ja menoksi. Viimekesänä kävinkin vain kerran rannalla, joten tänä kesänä aion ja olenkin jo käynyt senkin edestä.

Kauneusjuttu: Mossa vitamiini öljy! Aivan ihanan tuoksuinen ja ihokin myös kiittää.

Vaate: Kesämekot! Kerrankin kun on lämmintä täällä Suomessa, niin aion ottaa mekoista kaiken irti.

Herkku: Jäätelöä on tullut syötyä extra paljon ja melkein jokaisella kauppareissulla on lähtenyt jokin mukaan heräteostoksena.

JUNES FAVORITE...
Moment: That evening when I was checking my email and found out that I've been accepted to school I applied for. 
Routine: Beach days which means quick breakfast, bikinis on and ready to go.
Beauty thing: Mossa Vitamin Cocktail oil! The scent is just amazing and my skin really seems to like it.
Clothing: Summer dresses for sure! For once we have warm weather in Finland so I will only wear dresses.
Treat: I've been eating ice cream extra lot.

Onkilampi Onkilampi-001 IMG_0706-2

Hankinta: Varmaankin sohvaryhmä parvekkeelle. Siellä on tullut istuttua joka päivä, kun vaan aurinko ei porota parvekkeelle. Varsinkin siitä sohvasta on tullut mun lempparipaikka juoda teetä ja lukea kirjaa.

Tv-sarja: Itse olen innostunut katsomaan Huvila & Huussi tv-ohjelmaa Ruudusta. Tosin se ei yhtään helpota mun pihakuumetta vaan päinvastoin. Kosto- sarja on meillä edelleenkin kesken, mutta heti kun se saadaan päätökseen, niin seuraavaksi starttaa Viikingit. 

Biisi: Tämä on tätä aikaa vuodesta kun kerrankin kuuntelen jotain muuta kuin rock ja metalli genreä. Tällä hetkellä mun kesän soittolistat ovat kovassa käytössä ja varmaan eniten kuunneltu biisi on Cody Simpson- Summertime of our lives.

Löytö: Oon tehnyt ihan liian monta huippulöytöä kirppareilta, joten mainitsen nyt kaikki mielekkäimmät eli valkeat kangaspöksyt (tilasin eka sellaiset uutena, mutta onneksi ne oli liian isot), sini-valkea raitamekko, joka jäi silloin harmittamaan kun en tilannut sitä netistä, mutta nyt vuosia myöhemmin vihdoin löysin sen ja puinen koristelaiva, joka oli tosin aika hintava koristeeksi, mutta en silti voinut olla sitä ostamatta.

Leffa: Ei olla pitkään aikaan katsottu mitään leffaa, joka olisi jäänyt erityisemmin mieleen. Joku aika sitten pidettiin Pirates of the Caribbean- maraton, jotka ovat vaan aina yhtä hyviä. Ykkönen eli Mustan Helmen kirous on ihan mun lemppari niistä!

Purchase: Must be our new balcony furniture. I've been sitting there everyday drinking my tea and reading. 
Tv-show: I've been really into one Finnish tv-show called Huvila & Huussi where they do makeovers for summer cottages. That show is not really helping my own yard fever. 
Song: This is really rare time of the year when I don't only listen to rock and metal genre. My summer playlists have been really heavily used and the most listened song must be Cody Simpson - Summertime of our lives.
Find: I've been doing some really great finds on second hand and my favorites are white pants, blue-white striped floral dress and wooden miniature version of a ship.
Movie: We haven't really watched any worth mentioning movies lately. Some time ago we did have Pirated of the Caribbean maraton and they are still so good. My all time favorite of the movies is The Curse Of The Black Pearl!

Onkilampi-002 Onkilampi-003

No comments:

Post a comment