October 06, 2019

SYKSYN VÄREJÄ

IMG_6638-2

*Kaupallinen yhteistyö: Buzzador

 Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa pitkän päivän jälkeen laittaa niin sanotusti aivot narikkaan. Syksy on juuri sitä aikaa, kun saa hyvällä omallatunnolla rentoutua iltaisin omassa lemppari paikassaan. Mulle se paikka on ehdottomasti olkkarissa meidän sohvan nurkka kynttilöiden ja koristevalojen keskellä. Kaveriksi vielä kuppi kuumaa juotavaa, niin ilta on jo täydellinen tekipä mitä tahansa.

Sain yhteistyössä Buzzadorin kanssa testiin Bic Intensity Fine kyniä ja ne pääsivätkin heti käyttöön. Näillä on hyvä työstää, niin värityskirjoja, kuin vaikka kalenteria. Mistä nyt vain itse sattuu tykkäämään. Mun omat suosikit ovat aikuisille tarkoitetut värikirjat ja myös uutena tulokkaana bujo matkapäiväkirja, jota tosin harvemmin tulee täyteltyä. Listasin alle, niin hyvät, kuin huonot puolet kynistä. Huonoja puolia sai pohtia ihan kunnolla, joten se tarkoittaa vaan sitä, että nämä oli värikynät mun mieleen. Lämpimästi suosittelen näitä muillekkin luoville persoonille!

PLUSSAT:
+ Laaja valikoima eri värejä
+ Miellyttävät värit
+ Tarkka kärki
+ Väri ei tule paperista läpi
+ Suhteellisen halpa verrattuna muihin samantyylisiin tuotteisiin (noin 8 euroa)

MIINUKSET:
- Saatavuus on vielä huono

Nothing beats the feeling when you get to rest after a long day. Autumn is just perfect time for relaxing on your favorite spot and you won't even feel bad about it. My favorite spot is in our living room on our couch surrounded with candles and mood lights. Add a cup of hot drink and the evening is perfect for whatever you are doing.

On collaboration with Buzzador I got to test Bic Intensity Fine pencils and these went on use straight away. You can use these for example for coloring books or calendar. My favorites are coloring books and bujo travel journal. I listed down below the good and also the bad sides about these fine liners. I had really hard time to think anything bad to say so these must be perfect pencils on my taste. Really recommend purchasing these if you are interested! 

PLUS: Wide selection of different colors, pleasant colors, pencil has accurate tip, colors won't come through paper, decent price compared to other similar products (about 8 euros)
MINUS: Availability is not that good at least for now.

BIC kampanja IMG_6633-2 BIC kampanja-001

No comments:

Post a comment