January 20, 2018

Things I want right now

Heippa! Tämä viikko on kulunut harvinaisen hitaasti. Ollaan oltu mun äidin hoivissa koko aika, kun toinen puolisko sairastui influenssaan, eikä kotiin kehtaa mennä tartuttamaan muita (kämppistä). Tämän päivän olen jo pakannut kamoja kasaan muuttoa varten ja ai että tätä tavaran paljoutta, vaikka äidin luota muutankin ekaan omaan yhteiseen kämppään. Saa nähdä miten kaikki tavarat mahtuvat ja eniten huolestuttaa mun vaatteiden paljous. Kamera on kanssa kotona, joten ajattelin tähän väliin koota mun tämän hetkisen ostoslistan. Näitä on taas kertynyt iso kasa, joten aloitetaan.

233995870
√ Uusi tatutointi

Tämä on vieläkin jäänyt tekemättä, vaikka jo vuoden olen halunnut "expecto patronum" tekstin kylkeen. Samalla mahdollisesti korjautan mun ensimmäistä tatuointia.

√ Bändipaitoja

Varsinkin AC/DC ja Metallica olisivat tervetulleet mun vaatekaappiin. Noiden biisejä olenkin kuunellut viime aikoina ahkerasti.

√ Kangashousut

Nämä itseasiassa päätyivät jo tilaukseen joten saa nähdä tykkäänkö niistä. Muiden päälle ne ainakin näyttävät hyvältä!

√ Pinkit nilkkurit (Miss Selfridge Delilah)

Naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä, eikä mulla varsinkaan nilkkureita. Kuva hiukan vääristää väriä, mutta noiden pitäisi olla hiukan pinkimmät.

Elektroniikkaa: Hiustenkiharrin & Kasvojenpuhdistusharja & Urheilukello

Haluisin sellaisen kihartimen, jolla tulee löysiä kiharoita, kun nykyisellä niistä tulee taas liian "kiharat".
Kasvot eivät tunnu puhdistuvat pelkästään käsillä ainetta hieroen, joten tuollainen puhdistusharja olisi kätevä silloin.
Joudun kuljettaa aina mun puhelinta mukana urheillessa, kun haluan tietää kilometrit tai kellon, joten tartteeko tätä enempää edes perustella. :D

√ Gucci GG Marmont korttikotelo

Tämän mun piti ostaa itselleni joululahjaksi, mutta kävin sittenkin ottamassa microbladingin kulmiin, joten kotelo jäi ostamatta. Kulmakarvoista kerron sitten enemmän seuraavassa postauksessa!

Laukkuja: Gucci Dionysus GG Supreme & Pinko Love Simply 

Alkaa olla jo liian pitkä aika kun viimeksi ostin itselleni merkkilaukun ja vanhat alkaa kyllästyttää. Ensimmäinen vaihtoehto on ehkä vähän liian hintava mun budjetille, mutta ton toisen voisin kotiuttaa lähi aikoina kunhan se vaa ei olisi loppuunmyyty kaikkialta.

√ Roxy Jetty So Glo sormikkaat

Nämä tulisivat tarpeeseen, sillä mun sormet ovat aina jäässä tuolla pakkasessa urheilun jälkeen.

√ Daniel Wellington classic petite melrose rannekello

Ai että sitä kuolauksen määrää joulun aikaan, kun joka toinen bloggaaja mainosti näitä saatuja kellojaan kaikkialla... Pakostikin pieni kateus iski näille henkilöille :(

√ Valkokuvaamiseen: Rengasvalo & Objektiivi

Olisi jo aikakin panostaa enemmän valokuvaukseen. En mie ole kun vaan viisi vuotta samoilla välineillä tänne raapustellut postauksia.

√ Adidas swift run viininpunaiset tennarit

Multa löytyy tennareita pelkästään perus väreissä eli mustana tai valkeana. Olen ihastunut viininpunaiseen tänä talvena, enkä pistäisi pahitteeksi omistaa yhdet sen väriset kengätkin.

√ Hame (Topshop zip popper)

Kuolasin jo kesällä tämän tapaisia hameita, mutta en koskaan ostanut sellaista. Onnekseni ne eivät ole vieläkään lähteneet pois muodista, joten voin hyvillä mielin korjata asian täksi kevääksi.

√ Nahkahousut (Ivyrevel Masia)

Tämän tapaisia pöksyjä on näkynyt somessa kaikkialla, niin ihan vaa mielenkiinnosta olisi kiva testata, että kävisikö ne mulle. Varsinkin tuo vetoketju yksityiskohta houkuttaa mua ostamaan nuo!

Tälläinen lista tällä kertaa. Tosin huonekalujen lista on tällä hetkellä vielä pidempi ja niihin panostan ekana tietysti. Ensiviikolla muutto rumba alkaa ja perjantaina olisi tarkoitus lähteä Ikeaan ostoksille ja lauantaina sitten siirretään mun kamat kämpälle. Vihdoin pääsen toteuttamaan mun sisustus fantasioita, joista olen haaveillut jo niin pitkään. Nyt jatketaan potilaan kanssa The Punisherin katsomista. Ihanaa lauantai iltaa teille! :)

4 comments:

  1. Mun mielestä taas toi kyseinen DWn malli on täysin yliarvostettu! Mun silmään perus classic mallin kellot nahkahihnalla on paljo hienompia! (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itselläni on just nahkahihnalla DW:n kello ja oon ollut todella tyytyväinen siihen! Vaihtelun vuoksi tuo toinen malli houkuttaisi :)

      Delete
  2. Mulla on itellä kans ollut jo useamman vuoden, enkä mistään hinnasta vaihtaisi tätä pois! (: Jos ostat tuon mallin niin kannattaa olla tarkkana sen rannekkeen lukon kanssa! Kuulemma löystyy todella nopeasti ja sitten kello putoilee kädestä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei höh en ollutkaan aiemmin kuullut tuollaisesta! Kiitoksia vinkistä :)

      Delete