April 23, 2017

Springy shopping haul

IMG_8348

Heippa! Pikkuhiljaa kevät on täällä ja ainakin mun vaatekaappiin se on jo saapunut. Tekis mieli jo käyttää kaikkia kesähepeneitä, mutta yhdenkin päivän aikana tuolla paistoi aurinko, satoi vettä, satoi lunta, satoi räntää ja uudestaan paistoi aurinko. Niin rasittavaa kun itse olen jo laittanut kaikki talvivaatteet ja kengät syrjään ja tuonne tuppaa vaan lisää lunta...
Mutta tässä olisi muutama ihan kaupasta ostettu/tilattu ja myös kirpparilta ostettuja juttuja. Itse ainakin ostan suurimman osan mun vaatteista kirpparilta tai sitten tilaan suoraan jos tiedän minkä haluan. Kaupoissa tulee harvemmin pyörittyä ja silloinkin yleensä vaan kavereiden treffailun merkeissä. Joten kaikkia näistä ei välttämättä löydy enää kaupoista.

IMG_8328

Pusero Ivyrevel

Tämä pusero oli rakkautta ensisilmäyksellä! Oon aina halunnut tilata jotain Ivyreveliltä ja ton paidan kun näin, niin haave piti toteuttaa heti. Tuo paita on vaan just ärsyttävän lyhyt, että vaikka on korkeavyötäröiset housut, niin silti napa näkyy, mistä itse en tykkää. Muuten toi on ihan mun lemppari pusero tällä hetkellä!

IMG_8275

Off shoulder puserot kirppari (H&M, Gina Tricot & JC)

Olin off shoulder puseroiden fani jo viime kesänä, eikä se villitys ole vielä lakannut. En ole kovinkaan värien fani, mutta näköjään tämä kevätaika tekee ihmeitä ja nuo kolme lähtivät mun mukaan.

IMG_8246

Kaulakorut H&M | Korvikset H&M & Kirppari | Hiuspinni Glitter

Mun korukokoelma on saanut myös lisätäydennystä ja varsinkin ruusukultaiset ja vaaleanpunaiset miellyttää eniten silmää. Vielä yksi Ted Bakerin kaulakoru mun on pakko kotiuduttaa itselleni. Ehkä sitten nämä korut riittäisi mulle vähäksi aikaa.

IMG_8306

Röyhelö puserot H&M

Nyt on isona hittinä röyhelöt paidassa ja itsekin hurahdin niihin ihan kokonaan. Toi sininen pusero on niin ihana ja mie näytän ihan perhoselta se päällä. Otettiin muuten kaverin kanssa se paita päällä mulle asukuvat, jotka julkaisen myöhemmin. Valkoisessa puserossa toi vetoketju on niin kiva. Saa itse päättää kuinka alhaalla haluaa kaula-aukon olevan!

IMG_8255

Aurinkolasit Glitter & Kirppari | Hiusdonitsit Glitter

Varsinkin kesällä mulla on aina aurinkolasit silmillä ja mun kokoelmasta puuttuikin juuri tollaiset lasit. Glitteristä lähti nuo neljä suloista hiusdonitsia mukaan, vaikka ensin vähän vieroksuin tota trendiä. Tuntuu että nuo ovat hellävaraisempia hiuksille kuin normaalit ponnarit ja tuollainen näyttää söpöltä hiuksissa.

IMG_8256

Rintsikat Cubus & New Yorker

Nämä ovat ehkä maailman mukavimmat rintsikat päällä, enkä muita topattuja yksilöitä haluasi enää päälle laittaa ollenkaan. Löysän paidan alla nuo menee arkenakin ja kotona ollessa mulla on aina tollaiset päällä. Nuo on vielä kaiken lisäksi ihan super söpöt ja tykkään käyttää noita myös avara kaula-aukkosten paitojen kanssa. Ei haittaa jos vähän näkyvät alta ;)

IMG_8361

Mekko Ivyrevel

Kuolasin tätä mekkoa jo viime kesänä ja mun onneksi tämä oli nyt tarjouksessa. Kaverilla on valmistujaiset tulossa, joten ei tarvinnut kaksi kertaa miettiä minkä mekon aion sinne laittaa. En vaan oikeen tiedä että mitkä rintsikat ton alle voisi laittaa vai pitääkö olla ilman. Ja mun on pakko hommata ton alle sellaiset valkoiset trikoo "shortsit" mieluiten pitsisillä reunoilla, koska en haluaisi mieluiten vilautella sinä päivänä.

IMG_8372

2 comments:

  1. Off shoulder puserot on kyllä niin ihania! Itekin oon hamstrannu niitä tässä kuukauden sisällä muutaman :D Katoin yhtenä päivänä Glitteristä kans noita aurinkolaseja ja oisin nii halunnu ostaa edes yhdet, mutta silmälasien takia en voi :/

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mulla on kans silmälasit, koska huono kaukonäkö. Niin sitä on oltava sitten puolisokeana hienojen aurinkolasien vuoksi :D

      Delete