April 30, 2017

April snaps

Hellurei! Huomenna alkaa toukokuu, vaikka ei siltä ihan näytä eli on siis aika huhtikuun puhelin kuville. Näitä tulikin räpsittyyn ihmeen vähän ja jossain vaiheessa luulin, että joudun skippaamaan tämän kokonaan.
Aloiteltiin eilen jo vapun juhlistamisen ja ajattelin tästä viikonlopusta kokonaan oman postauksen viimestään keskiviikoksi. Naputtelen vielä alle tekstit ja suuntaan sitten siskon luokse grillaamaan ja saunomaan. Hauskaa vappua teille! :)
PicMonkey Collage
1. Kevyt päivällinen...
2. Tyttöjeniltaa viettämässä ja eihän ilta lähde käytiin ilman vanhan kunnon bussikuskia!
3. Oon innostunut uudestaan zumbasta, mutta harmi vaan että en omaa yhtään rytmitajua, joten sätkin kuin robotti aina tunnilla. No pääasia, että on hauskaa ja tulee hiki :'D
PicMonkey Collage2
1. Ostin kaverilta taas uuden karvaturrin. Moneskohan tuo jo on? Ainakin viides taitaa olla...
2. Löysin tuon söpöläisen kirpparilta ja pakkohan se oli ostaa. Ton sisällä on siivilä, niin tohon pystyy tehdä teetä, mutta itse pidän tota tällä hetkellä vaan koristeena.
3. Tuo Houkutuksen moccakakku on vaan parasta!
PicMonkey Collage3
1. Täytekuvaselfie. Kerrankin kun näytän suht hyvältä jossain kuvassa xD
2. Juoksin ihan noiden luokse kun näin ne kirpparilla. Olisi tehnyt mieli kotiuttaa koko setti, mutta tyydyin vain tohon rahiin, joka on nyt mulla kampauspöydän tuolina. Ainakin hintalapun mukaan nuo on talonpoikaisrokokoota.
3. Amarillo on ehkä ainut ravintola, jossa uskallan kokeilla uusia annoksia. Onneksi valitsin ton, sillä tuo oli ihan törkeän hyvää!

No comments:

Post a comment