November 15, 2016

Cosmetic reviews 4

IMG_7525

No niin pitkästä aikaa päästään kosmetiikka esittelyjen pariin. Muutaman uuden luottotuotteen oon löytänyt ja on niitä floppejakin tullut vastaan. Suurin osa tuotteista löytyy ihan perus ruokakaupasta, mutta pari tuotetta olen ostanut Lontoosta, enkä tiedä löytyykö niitä Suomesta.
Vaihdoin muuten näiden postauksien nimet (alkuperäienn nimi oli "cometic faves"), sillä halusinkin esitellä myös huti tuotteita täällä. Mutta nyt asiaan! :)

IMG_7528janck

1. Makeup Revolution blush palette - blush goddess

Tämän kaunokaisen ostin Lontoosta, enkä ole katunut sitä kertaakaan. Paletissa ei ole pelkästään poskipunia vaan myös highlightereitä löytyy myös kolme kappaletta. Ainut miinus siitä että varsinkin highlighterit eivät tahdo näkyä tarpeeksi kasvoilla. Siispä täydellinen korostaja yksilö on vielä hakusessa.

☆ 4/5

2. Essie kynsilakat - a cut above & lady like

Kuten aina Essien kynsilakat eivät tuota pettymystä. Näistä kahdesta lakasta on tullut mun lempparit ja varsinkin yhdessä ne näyttävät niin kivalta.

☆ 5/5

3. Nyx butter gloss - 15 angel food cake

Yleensä en tykkää yhtään huulikiilloista, mutta tätä kun kokeilin ekaa kertaa. niin mieli muuttui heti. Muut huulikiillot jättävät mun mielestä sellaisen ällöttävän tahmaisen tunteen, mutta tämän kanssa se ei ollut niin paha ollenkaan. Plussaa vielä laajasta sävyvalikoimasta ja tuotteen mausta/hajusta.

☆ 5/5

4. Mac huulipuna - matte diva

Mulla on aina ollut korkeat odotukset Macin huulipunien suhteen, sillä niitä hehkutetaan joka puolella. Nyt kumminkin pakko sanoo, että mun mielestä tää oli aika pettymys tuote. Itse en tykännyt yhtään sen koostumuksesta, sillä yksikin hipaisu huulille niin punat ovat jo poskella menossa. Sävyjä on kyllä vaikka kuinka paljon ja itseänikin muutamat sävyt houkuttaa vielä, mutta tuo tuotteen koostumus ei vaan nyt vakuuttanut mua.

 3/5

5. Maybelline lash sensational - waterproof

Taisin löytää itselleni uuden vakkari ripsarin. Kaarevan harjan ansiosta väriä saa laitettuun jokaiseen ripseen helposti ja vaivattomasti, joka kestää sitten koko päivän karisematta poskille.

☆ 5/5

IMG_7530tfhgb

6. Makeup Revolution baked bronzer - golden days

Tämänkin ostin Lontoosta ihan siksi vain koska mulla ei ollut vielä kunnollista aurinkopuuteria. Sävy tossa on melko vaalea, joten kesällä toi oli melkein saman värinen kun mun kasvot, eikä se näkynyt kunnolla. Nyt kun rusketus on kadonnut jo niin toi ajaa asiansa oikein hyvin.

☆ 4/5

7. Lumene CC voide - medium

Tää on rehellisesti sanottuna paras meikkivoide mitä oon kokeillut! Varsinkin kesällä toi medium sävy istuu hyvin päivittyneelle iholle. Nyt mulla on kumminkin ostoslistassa vaaleampi sävy tosta.

☆ 5/5

8. Rimmel brow this way korostuskynä 

Korostuskynällä saa tehtyyn paljon näyttävämmän tuloksen kun mitä puuterilla ja toi on oikein mainio tuote siihen tarkoitukseen. Tästä onkin tullut uusi tulokas mun arkimeikin tekoon. Eikä hinnastakaan ei ole moittimista!

☆ 5/5

9. Nyx lingerie - 02 embellishment & 12 exotic

Näitä huulituotteita ei voi kun vaan ylistää. Nää pysyy ihan älyn hyvin huulissa, eikä tarvitse paljoa korjailla päivän mittaan. Ainut miinus puoli on vain niukka sävyjen saatavuus.

☆ 5/5

3 comments:

  1. Voiko Nyxin tuotteita tilata jostain? Antaisitko linkin? Vai ostatko aina kaupasta suoraan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse ostan aina Nyxin tuotteet Sokokselta, mutta saa niitä netistäkin tilattuun esim. https://www.bangerhead.fi/nyx sivulla on melko laaja valikoima! :)

      Delete