September 07, 2016

London shopping haul

Heips! Tällä kertaa ajattelin kirjoitella mun Lontoon ostoksista. En muistakaan millon viimeksi olisin kuvaillut tänne mun ostoksia ihan omassa postauksessa. No on siis korkee aika tehdä asialle muutos.
Mun ostokset olivat aika Harry Potter painotteisia, eikä myö kierrelty kun vaan muutamassa kaupassa. Rahaa ja aikaa silti vaan hupeni ja mun mielestä yksi päivä riitti vallan mainiosti ostoksien tekemiseen. Toista päivää mun jalat ja selkä tuskin olisivat jaksaneet...

IMG_7101

Toi college paita löytyi Primarkista ja ostettiin molemmat tollaset sitä Harry Potter studio kierrosta varten. Bertie Bott's joka maun rakeet ovat sieltä studiosta ostettu ja HP sarjan uusin kirja "Kirottu lapsi" löydettiin jostain ruokakaupasta.
Ärsyttää kun myö oltiin Lontoossa juuri sillon kun toi kirja julkaistiin ja itse J.K. Rowling oli nimmareiden kera jakamassa noita kirjoja jossain kirjakaupassa. Itse kuulin asiasta vasta seuraavana päivänä ajankohtaa...

IMG_7063

Primarkista lähti nämä yöasut mukaan pilkkahintaan. Siellä oli ihan sikana HP kamaa ja muita fani tuotteita. Hillitsin kumminkin itseni, enkä ostanut jokaista kivaa tuotetta, jonka näin. Myös sovituskoppeihin kilometri jonot karsi mun vaate läjästä ehdokkaita pois, sillä en sinne halunnut ruveta jonottamaan.

IMG_7036

Kirjoitinkin tänne jo aiemmin, että Lontoon Victoria's Secret myymälä oli mulle iso pettymys, mutta ei sieltä silti ihan tyhjin käsin lähdetty ulos. Alushousut lähti kampanja hintaan 30 puntaa kolmet pöksyt. Jäi noille silti mun mittapuussa aika paljon hintaa...

IMG_7070

Löysin uuden lemppari kaupan nimittäin Bershkan! Nämä kolme rakkautta löytyi sieltä todella edulliseen hintaan. Ärsyttää kun tuota liikettä ei ole vielä Suomessa tai en ainakaan mie ole kuullut, että olisi(?).

IMG_7088

Mun ostoslistassa on jo pitkään pyörinyt Adidaksen legginsit, joten pakko meidän oli metsästää heidän liike Lontoon keskustasta. Noista pöksyistä tuli hetkessä mun lempparit ja tällä hetkelläkin ne ovat mun jalassa. Vekkihameen löysin Primarkista, joka oli kanssa mun ostoslistalla.

IMG_7052 IMG_7082

Nämä meikki uutukaiset löysin Superdrug liikkeestä. Alle 10 puntaa maksoivat molemmat. Voisin lähtee Lontooseen uudelleen ihan vain näiden halpojen meikkien takia. Parempaa esittelyä näistä luvassa seuraavassa "Cosmetic faves" postauksessa.

No comments:

Post a comment