August 10, 2016

London photo diary part 1

Huhhuh! Nyt on kuvat muokattu ja niitä tuli räpsittyä lähemmäksi 700. Suurin osa on tosin Madame Tussauds vahakabinetista ja The making of Harry Potter studiolta, joista kirjoitan kokonaan eri postauksensa, sillä sen ne ansaitsevat. Jaoin vielä tämän postauksen kahteen eri osaan, koska kuvia olisi tullut muuten ihan liikaa. Mutta nyt asiaan.

IMG_6330 IMG_6339 IMG_6342 IMG_6334

Ensimmäinen päivä Lontoossa meni lähinnä ihmetellessä ja kierrellessä hotellin lähiympäristössä eli Paddingtonissa. Muutamat pika ostokset kerittiin käydä tekee "Superdrug" nimisessä liikkeessä, joka myi tosi halpoja meikkejä ja ihan merkki hajuvesiä pilkka hintaan. Syömässä käytiin meidän hotellin viereisessä pubissa ja tilattiin molemmat Big Ben burgerit ja siiderit kylkeen.

IMG_6349 IMG_6343 IMG_6337 IMG_6529
IMG_6546

Toisena päivänä käytiin Madame Tussauds vahakabinetissa, jossa vierähti melkein koko päivä. Nopee käytiin vaan pizzalla ja suunnattiin Bond Streetille ja Victoria's Secretiin shoppailee. Valitettavasti toi VS liike oli ainakin mulle iso pettymys ja lähdinkin liikkeestä vain muutaman alushousun kanssa. Säästyipä ainakin mun rahat, vaikka vähän jäi harmittamaan.

Ps. Ajattelin tehdä myös Lontoon ostoksista oman postauksen. Kosmetiikkatuotteet esittelen sitten paremmin "cosmetic faves" postauksessa.

No comments:

Post a Comment