April 28, 2016

Cosmetic reviews 3

IMG_5733
Ihmettelinkin tässä jo yksi päivä, että minne mun kaikki rahat katoaa ja no tosta kosmetiikka kasasta päätellen sain vastauksen kysymykseeni. Kyseessä on siis kosmetiikka suosikit osa 3 ja mikäli haluat lukea kaksi ensimmäistä postausta, niin löydät ne tunnisteella "cosmetic". Meinasin eka olla laittamatta tänne sellaisia tuotteita, jotka eivät olleet niin hyviä, kun mitä olin luullut, mutta päätin ne silti lisätä postaukseen. Mutta nyt asiaan!
IMG_5774
1. Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - 11 Beige Instinct
Ostin tämän huulipunan etsiessäni täydellistä nude sävyä. Tosin kotona vasta tota testailessa huomasin, että toi on eri sarjaa, kun mitä se mun ensimmäinen YSL huulipuna. Toi puna ei ole kovinkaan pigmenttinen tosin kiiltoa tosta tulee senkin edestä. Ihan kiva tuote, mutta ei ollut ihan sellainen, kun aluksi odotin.

 3/5

2. Bepanthol huulirasva
En ole ikinä tykännyt huulirasvoista, mutta ton kohdalla mieli muuttui kertaheitolla. Ennen käytin vaan Bepanthenin rasvaa huuliin mikäli koin tarvitsevani sitä. Onhan toi ihan huulirasva nyt parempi koostumukseltaan kun normaali rasva ja sitä on myös helpompi kuljettaa mukana pienen koonsa vuoksi.

☆ 5/5

3. Nyx Soft Matte Lip Cream - 01 Amsterdam & 11 Milan & 09 Abu Dhabi
Tämän merkin tuotteet viimein saapuivat Joensuun Sokokselle ja lähdin sieltä sinä päivänä lompakko 30 euroa tyhjenpänä. Tuotteista ennestään olin kuullut pelkkää hyvää, mutta itse löysin noista muutamia huonoja puolia. Huulet kuivuu ihan sikana, sekä tuotetta joutuu korjailemaan jatkuvasti ja laittamaan lisää, sillä kaikki väri pakenee huulten rajaa kohti ja varsinkin tummissa sävyissä se näkyy niin selvästi. Muuten ihan kivoja huulikiiltoja ovat!

 3/5

4. L'oréal Color Riche La Palette - Nude
Tämä setti lähti kerran täysin heräteostoksena Sokokselta. Sävyt tossa setissä ovat todella kivat ja pigmenttiä löytyy, mutta ne eivät ole kovinkaan pitkäkestoisia huulilla. Muuten toi oli hintaansa nähden tosi hyvä löytö (noin 17 euroa Sokokselta).

☆ 4/5

IMG_5790
5. Essie - Eternal Optimist
Jos olet etsimässä itsellesi täydellistä tummaa nude sävyistä kynsilakkaa, niin suosittelen ehdottomasti ostamaan ton! Essien lakat ovat muutenkin laadukkaita ja hinta laatusuhde on kanssa kohdillaan.

☆ 5/5

6. Maybelline The Nudes
Mulla olikin tähän sarjaan jo ennestään luomivärisetti, mutta siinä sävyt ovat melko glitterimäisiä. Nyt kumminkin halusin jonkun missä olisi mattasävyjä ja toi ajaa asiansa paremmin kun hyvin. Sävyt ovat sopivan pigmenttisiä ja luonnollisia mun makuun!

☆ 5/5

7. Isadora Glossy Eyeliner
Taas yksi pettymys tuote. Ton pitäisi olla vedenkestävä ja no itse en ainakaan kokenut sen pitävän paikkansa. Tuote kanssa lähtee palasina irtoamaan ja rajaukset näyttävät aika törkeiltä kun palasia puuttuu sieltä täältä, sekä hinta on aika yliampuva (Sokoksella noin 20 euroa)... Joten ei jatkoon!

 2/5

8. The Body Shop Vitamin E Eyes Cube
Tässä toinen täysin heräteostos, kun käsirasvaa metsästin. Tota siis levitetään silmänalusiin ja sen pitäisi vähentää tummia silmänalusia, ehkäistä ryppyjä, sekä vähentävän turvotusta. Tota voi kanssa säilyttää jääkaapissa, jolloin tuotteesta tulee ihanan viileä. Itselläni tuote toimii tosi hyvin ja levitän tota aina iltaisin silmien alle, niin aamulla näytän sit paljon paremmalta.

☆ 5/5

IMG_5799
9. Nyx Matte Finish
En ole koskaan aiemmin käyttänyt tämän tapaista tuotetta, mutta ensimmäiseksi tuotteeksi toi oli tosi hyvä! Meikkipohja pysyy lohkeilematta ja liikkumattomana paljon pidempään ja toi antaa kivan matta viimeistelyn naamalle. Tykkään!

 5/5

10. Lumene Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer
Oon jo vaikka kuinka pitkään etsinyt itselleni täydellistä meikinpohjustusvoidetta, enkä vieläkään ole sellaista löytänyt. Tämäkään tuote ei vastannut odotuksiani, joten etsintä jatkuu. Itse en kokenut tosta mitään hyötyä paitsi, että meikkipohja pysyi paremmin "kiinni" päivän aikana.

 3/5

11. Joe Blasco irtopuuteri - No color
Tämä tuote oli kyllä rakkautta ensikokeilulla. Koostumus on ihanan kevyt ja pehmeä ja lopputuloksesta tulee niin luonnollinen, eikä yhtään kakkumainen. Päivän aikana mun ei ole tarvinnut kertaakaan lisätä tuotetta, eikä naama rupea kiiltämään liikaa ja vielä iso plussa tuotteen riittoisuudesta! Voisin ylistää tota vaikka kuinka pitkään, mutta taidan nyt lopettaa tähän :D

☆ 5/5

IMG_5813
12. Dolce & Gabbana The One Desire Parfum
Jos ylellisen itämäis-kukkainen ja syvästi naisellinen tuoksu iskee suhun, niin tässä on sulle seuraava hajuvesi! Itse oon käyttänyt tota melkein joka päivä ja tosta riittää kun suihkuttaa kerran, niin tuoksu pysyy koko päivän.

☆ 5/5

13. Tangle Teezer
Tämä hiusharja oli mulle iso pettymys. Yhden tähden tuote silti sai, sillä tuolla oli hyvä harjata märkiä hiuksia. Mulla kun on pidennyksien ansiosta paksummat hiukset, niin tuolla on ihan mahdotonta harjata tätä mun hiuspehkoa. Tossa harjan piikit ovat niin lyhyet, että kestäisi ikuisuus, jos rupeaisin harjaamaan mun kaikki hiukset läpi, eikä harjasta ei saa kunnon otetta...

☆ 1/5

14. Dolce & Gabbana The One Desire vartalovoide
Tämä on saman tuoksuinen kun toi aiempi hajuvesi paitsi vartalovoiteena. Tuote kosteuttaa ihoa kivasti ja tuoksuu aivan taivaalliselle pitkään. Suosittelen!

☆ 5/5

15. Beautyblender Blendercleanser solid
Pesin mun ensimmäistä Beautyblenderiä ihan tavallisella saippualla, kunnes mun kissa päätti raadella sen... Toisen blenderin ostaessa mukaan lähti myös toi saippua ja ai että kun eron siihen entiseen ja nykyiseen blenderiin huomas. Se normaali saippua oli kuivattanut sen ensimmäisen ihan kokonaan ja kimmoisuus oli kadonnut siitä. Nykyinen on vielä ihan kun uusi, vaikka sitäkin olen pessyt ihan urakalla tolla uudella saippualla. Todellakin suosittelen ostamaan blenderin mukana ton saippuan, jos haluaa sen kestävän hyvänä pitkään!

☆ 5/5

16. Real Techniques - Blush Brush
Tän merkin siveltimiin ei voi kyllä pettyä. Uutukaisena mun kokoelmaan pääsi poskipunasivellin ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen tohon. Karvat tossa ovat laadukkaat ja ihanan pehmeät, sekä ton siveltimen muoto on ihan täydellinen poskipunan laittamiseen.

☆ 5/5

No comments:

Post a Comment